Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков заяви пред Sportal.bg, че

...
Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков заяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Нанков: Дано след две години ЦСКА има модерен стадион! Държавата трябва да помага на спорта

Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков съобщи пред Sportal.bg , че се надява след две години в Борисовата градина да има нов и съвременен стадион.

" Дано се успее с новия стадион на ЦСКА. Всички сме въодушевени, нека след две години имаме един съвременен стадион. Всичко става доста друго, когато имаш прекрасен стадион. Виждате в Пловдив каква еуфорията беше за мача на Ботев (Пловдив). Гледах репортаж от мача, имах възприятието, че виждам фрагменти от мач от Италия или Испания. Пълен стадион, дано всички тимове в България имат хубави стадиона. 
4  Проект за стадион
Държавата би трябвало да откри метод да помогне на спорта, на футбола. Видяхте стадиона в Будапеща и какви средства са отделени за спорта от унгарската страна. Защо не и в България да се създадат такива неща - игрища, площадки, помощни терени, с цел да има къде да спортуват младите генерации ", съобщи армейската легенда в подкаста на нашата медия. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР