Бившият капитан на Барселона Андрес Иниеста удължи договора си с

...
Бившият капитан на Барселона Андрес Иниеста удължи договора си с
Коментари Харесай

Неостаряващият Иниеста подписа нов договор

Бившият капитан на Барселона Андрес Иниеста удължи контракта си с японския клуб Висел Кобе с още две години и разгласи, че желае да помогне оптимално на упоритостите на отбора да стане най-хубавият тим в Азия. Световният първенец от 2010 с Испания, който през днешния ден чества своя 37-и рожден ден, дойде в Кобе през 2018 от Барселона, когато подписа за три години. Освен международната и две европейски трофеи, той има девет шампионски трофея в Примера дивисион и четири в Шампионската лига.

След като Иниеста дойде да играе в Джей лигата, Висел Кобе завоюва първия си трофей - Купата на Императора, през предходната година и с помощта на това се класира за Азиатската Шампионска лига за първи път в 55-годишната си история.

" Все още не преставам да одобрявам това предизвикателство със същата пристрастеност и блян, с който дойдох преди три години ", сподели Иниеста на конференция, на която беше оповестено и удължаването на контракта му. Говорейки по какъв начин желае да помогне Висел Кобе да се трансформира в топклуб в Азия, той добави, че е разчувствуван да бъде част от плана за още две години.

" Силно имам вяра, че философията на Иниеста и отношението му към играта ще се трансформира в образец освен за младите спортисти, само че и ще възпламени японците още повече по футбола ", разяснява Хироши Микитани, изпълнителен шеф на притежателите на клуба - компанията " Ракутен ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР