Бившият капитан на Англия Дейвид Бекъм определи нападателя Хари Кейн

...
Бившият капитан на Англия Дейвид Бекъм определи нападателя Хари Кейн
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм за Хари Кейн: Той е истински лидер

Бившият капитан на Англия Дейвид Бекъм дефинира нападателя Хари Кейн като същински водач, макар пропуща на нападателя от дузпа против Франция, който коства провалянето с 1:2 на четвъртфиналите на международното състезание в Катар.

Кейн към този момент бе вкарал една дузпа в мача, когато в 84- та минута прати топката над вратата на Юго Лорис от бялата точка и пропусна да възвърне равенството.

Самият Бекъм е изцяло наясно какво значи отчаяние на международно състезание, откакто през 1998 година получи червен картон в осминафинала с Аржентина, който англичаните изгубиха с дузпи. След случая Бекъм дълго време беше подложен на критика от почитатели и медии, само че в този момент той желае англичаните да застанат зад сегашния капитан на националния тим.

" Изисква се да бъдеш същински водач, с цел да поемеш отговорност в подобен миг и тъкмо това направи нашият капитан Кейн ", написа Бекъм в профила си в Инстаграм.

" Нашите момчета ще продължат да порастват. Най-лошото възприятие постоянно е събуждането в деня след отпадането от огромен шампионат, само че играчите, мениджърът Гарет Саугейт, екипът му и почитателите могат да бъдат удовлетворени от това, което сподели този тим. Следващият път краят ще бъде различен. Ние си тръгваме с високо вдигнати глави ", приключи някогашният състезател на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и Пари Сен Жермен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР