Бившият футболист на ЦСКА Антон Недялков даде интервю за CSKA.BG

...
Бившият футболист на ЦСКА Антон Недялков даде интервю за CSKA.BG
Коментари Харесай

Недялков за трансфера в САЩ: Досега само мечтаех да бъда на екскурзия зад Океана

Бившият футболист на ЦСКА Антон Недялков даде изявление за CSKA.BG няколко дни преди да отпътува за Съединени американски щати, където ще продължи кариерата си. Както към този момент стана ясно, бранителят мина в Далас.

Недялков благодари на управлението и публиката на " алените " за невероятния престой на " Българска войска " и даде обещание, че в случай че има опция, някой ден още веднъж ще се върне да играе на " Армията " за ЦСКА.

" Със смесени усеща съм. Играх за най-хубавия тим в България. Не е доста прелестно, че напущам в подобен миг, само че по този начин се случи. Дойде добра оферта, поговорихме с управлението и стигнахме до единодушие, че би трябвало да отида ", описа Недялков за реализирането на прехвърлянето в Далас.

" След време отново бих се върнал да играя за ЦСКА. С наслаждение бих го направил ", добави бранителят. 

" Никога не съм си мислил, че ще заиграя зад Океана. Мечтал съм да бъда на екскурзия, на отмора... Искал съм да играя някъде в Европа, да бъда в Шампионска лига или Лига Европа. Рискувам, само че мисля, че ще се получат нещата ", продължи Недялков.

Попитан какъв брой съществено въздействие за прехвърлянето му е оказал легендата и притежател на ЦСКА Христо Стоичков, Недялков отговори: " Обади ми се, поздрави ме за прехвърлянето. Щом споделят, че се е намесил би трябвало да е изиграл добра роля. "  
 
" Любимите ми моменти са успехите над Левски, постоянно съм ги ненавиждал. Когато сме ги побеждавали, съм бил същински благополучен ", добави Антон Недялков.



 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР