Бившият футболист на Левски Нуно Пинто благодари за уникалната подкрепа,

...
Бившият футболист на Левски Нуно Пинто благодари за уникалната подкрепа,
Коментари Харесай

Нуно Пинто след ужасяващата диагноза: Ще спечеля най-важния си мач в живота!

Бившият футболист на Левски Нуно Пинто благодари за неповторимата поддръжка, която получи от хиляди почитатели в часовете след оповестяването на ужасяващата вест - че е диагностициран с левкемия. Играчът на Витория (Сетубал) заяви жестоката новина на специфична конференция, по време на която компактно зад него бяха всичките му съотборници, клубният лекар Рикардо Лопес и босът на Витория Виктор Уго Валенте. Тежката диагноза значи, че Пинто ще би трябвало да приключи за неопределен срок кариерата си.

“Искам да благодаря за поддръжката, която ми давате. За страдание, не мога да отговоря на всички, само че вашата мощ е моята мощ и скоро още веднъж ще върша това, което най-вече ми харесва. Вяра и мощ! Винаги ще сме заедно”, написа в трогателното си известие Пинто.

“Благодаря ви от дъното на сърцето си и помнете, че здравето е единственото нещо, което не направляваме. Това е образец за всички. Заедно до края. Този мач е най-важният в живота ми и съм сигурен, че резултатът ще бъде победа”, убеден е португалецът, който в интервала 2012-2014 записа 61 мача за Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР