Бившият депутат от Върховната Рада Виктор Медведчук анализира ситуацията в

...
Бившият депутат от Върховната Рада Виктор Медведчук анализира ситуацията в
Коментари Харесай

Украйна се раздели на две страни. Какво ни чака след това?

Бившият народен представител от Върховната Рада Виктор Медведчук проучва обстановката в Украйна и изяснява по какъв начин страната може да излезе от продължителната рецесия

Бившият народен представител от Върховната Рада и някогашен водач на партията " Опозиционна платформа - За живот " Виктор Медведчук, който неотдавна беше освободен от украински плен, разгласява в " Известия " програмен материал за връзките сред Русия и Украйна. Главното, за което написа политикът.

Побояха се от нашата мощ

Западът потегли против Русия не тъй като е слаба, а в противен случай, тъй като стартира да реализира действителни триумфи, написа Медведчук.

„ Руското въздействие освен не се приветства, само че се афишира за неверно, незаконно и корумпирано “, споделя създателят.

Причината за всички настоящи проблеми, съгласно него, е колониализмът в съзнанието на западните служители.

Съединени американски щати потеглиха към машинация

Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати имаха разнообразни цели, когато Студената война завърши, отбелязва политикът. Ние искахме нов свят без войни, американците - международно владичество. Оттук идва тезата, че ние не можем да имаме нито политически, нито стопански ползи.

Оттук следва, че Украйна става територията на въздействие на Съединени американски щати, НАТО. Затова и всичките ни изказвания са „ безпочвени “ и очевидна офанзива против ползите на Съединени американски щати и НАТО.

Да се изхвърли Съюз на съветските социалистически републики по-далеч

Освен това политиката на НАТО зачерта тактиката на Европейския съюз, който се занимаваше с построяването на нова стопанска система. Дори първият общоприет секретар на алианса Хейстингс Исмей намерено приказва за въздействието си върху Европа. Медведчук също цитира неговите думи в своята публикация:

„ Дръжте Съветския съюз отвън (Европа), американците вътре и германците в подчинено състояние. “

Две страни в една Украйна

„ В самата Украйна от 1991 година насам има две страни: анти-Русия и Украйна като друга Русия “, написа политикът.

Според него желанието за обединение със Запада и скъсването с Русия е довело Украйна до най-ниските стопански индикатори в Европа:

„ Антируските настроения донесоха на Украйна единствено тъга и беднотия. Всички прозападни националистически придвижвания проповядват на украинския народ беднотия и мизерия “, отбелязва Медведчук.

Демокрация на омразата

Антируският вектор в Украйна се управлява от Запада от 2005 година – от първия Майдан, отбелязва Виктор Медведчук. Тогава страната стартира да трансформира политиката на ненавист към Русия в основа на идеологията.

„ В същото време ясно се вижда, че тази политика следва модела на Студената война “, отбелязва създателят.

И всичко това минаваше под прикритието на демократични промени, които бяха подкрепяни от всевъзможни западни и интернационалните организации.

Миротворците стават войнолюбци

Всеки политик, който пристигна на власт в Украйна, претърпява удивителна промяна, отбелязва Виктор Медведчук: стартира като миротворец, само че с времето се трансформира в знак на войната.

„ Така се държеше Порошенко, по този начин се държи Зеленски. Но по този начин се държат и управлението на НАТО и доста американски и европейски политици “, се споделя в публикацията.

Украинци от всички страни, обединявайте се

„ Може би, с цел да спасят страната си, украинците би трябвало да стартират да построяват своята народна власт и да отворят своя цивилен разговор без западни куратори “, в резюме споделя Медведчук.

„ Това значи, че е належащо да се сътвори политическо придвижване от тези, които не се предадоха, не се отхвърлиха от убежденията си под страха от гибел и затвор, които не желаят страната им да се трансформира в място на геополитически раздори и спорове.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР