Бившия изпълнителен директор на ЦСКА Милко Георгиев вярва, че реконструкцията

...
Бившия изпълнителен директор на ЦСКА Милко Георгиев вярва, че реконструкцията
Коментари Харесай

Милко Георгиев: Убеден съм, че до края на годината ще започне реконструкцията на Българска армия

Бившия изпълнителен шеф на ЦСКА Милко Георгиев има вяра, че реконструкцията на стадион " Българска войска " ще стартира до края на годината, макар жалбите, които основават спънки.

След домакинското почитателите на " армейците " блокираха " Орлов мост " в символ на митинг поради.

" Феновете на ЦСКА не желаем недоволството, което изразихме да бъде политизирано. Нямаме виновност, че митингът ни съответства с локалните избори. От 2004 година ни лъжеха и обещаваха за стадион. След като се появиха актуалните акционери се откри метод, взаимно с страната. В един миг се появи някакъв човек, който реши да спре този развой.Ако този човек има упоритостта и куража да се опълчи на цялата " алена " общественост, бих го посъветвал да не го прави, тъй като концепция си няма с какво неодобрение ще се сблъска. Ако е решил до край да саботира процеса, ние ще покажем какво следва, тъй като няма да спрем дотук. За нас това не е просто битка за превъзходство. Това за нас е идея, а човек с идея борби не губи. Ние няма да загубим тази борба. Очакваме реакция от страната, тъй като тя е пълновръстен участник в този развой - 50:50. Този стадион ще бъде и благосъстоятелност на страната. В противоположен случай предвиждаме по-мащабни митинги, които няма да бъдат единствено в София ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Представителят на " алените " почитатели изясни по какъв начин планът ще обнови образа на Борисовата градина.

" Стадионът на ЦСКА е върху диги, които ще запазим. Строителният развой ще включва нещо, което не е правено. Убеден съм, че до края на годината ще открием строителна площадка и ще стартираме основна активност по реконструкцията. Ако не забележим реакция от страната, няма да спрем и сме подготвени на по-мащабни дейности. Този план усилва парковото пространство. Ще увеличим площта, с цел да могат хората да го употребяват по предопределение ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР