Бившите футболни звезди от близкото минало Уесли Снайдер и Дирк

...
Бившите футболни звезди от близкото минало Уесли Снайдер и Дирк
Коментари Харесай

МАЩАБНО РАЗСЛЕДВАНЕ: Забъркаха бивши национали на Нидерландия в скандал с наркотици и сайт за нелегални залагания

Бившите футболни звезди от близкото минало Уесли Снайдер и Дирк Каут бяха забъркани в скандал с опиати след огромното следствие против групировката на престъпния необут Пит С. от Хага, заяви netherlandsnewslive.com.

Властите са привикали на разпит някогашните нидерландски национали. Те би трябвало да дадат показания за връзките си с мафиота и активността си в хазартния уебсайт " Edobet ". Според прокуратурата той е основан от Фреди С., синът на Пит С. Сайтът е употребен за пране на парите от наркотрафика.

" Каут е имал предел от 5000 евро. Той обаче е бил нараснал на 25 000 евро, защото някогашният футболист постоянно е залагал 5000 евро дневно. Подозираме, че Дирк Каут е натрупал съществени финансови задължения към групировката на Пит С., които не може да покрие. Разполагаме с телефонни записи, в които той е притискан със закани за физическо нахлуване против членове на фамилията му. Заплашван е, че майка му, баба му или различен родственик ще бъде пратен в болница ", изясни един от сътрудниците на полицията пред нидерландските медии, цитира " Труд "
свързани новини2117на 09.01.2015
На разпита пред служителите на реда Дирк Каут не е отричал, че е залагал в уеб страницата " Edobet " след края на футболната си кариера. " Плащат ми в брой. Не играх за парите, само че ми беше прелестно да играя ", споделил той.

Уесли Снайдер отхвърля да е играл на хазартни игри през уеб страницата, само че е бил притискан да заплаща непознати задължения. Според него в схемата е забъркан братовчед на татко му. Бившият състезател на Реал (Мадрид) и Интер признал, че е бил посещаван от биячи на лихварите, с цел да търсят погашение на задълженията на неговия непосредствен родственик. Според Снайдер по-късно той е влезнал в контакт с кредиторите и се оказало, че няма нищо общо с задълженията. " Те се извиниха 10 пъти и по-късно си потеглиха. Никога повече не съм чувал за тях ", добавил Каут.

Според информация на " De Telegraaf ", 65-годишният Пит С. е бил задържан през септември 2020 година вследствие на следствие на интернационален трафик на опиати. Той е обвързван с групировката на нидерландеца Клаас де Домини Бруинсма и известния колумбийски картел от Кали, който е съперник на Маделин на Пабло Ескобар. Нидерландски юрист по наказателно право оповестява за медиите, че въпросният уебсайт въобще няма лиценз за
хазартни игри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР