Бившата омбудсманка и депутат от ИБГНИ Мая Манолова се появи

...
Бившата омбудсманка и депутат от ИБГНИ Мая Манолова се появи
Коментари Харесай

СМЕНИ БОЯТА: Мая Манолова вече не е блондинка, антимутресата разкри защо изяде солетите на полицай

Бившата омбудсманка и народен представител от ИБГНИ Мая Манолова се появи в ефирен ефир, с цел да лъска избирателен имидж. Пред Би Ти Ви Манолова цъфна с нова прическа и нов цвят на косата. Бившата русокоска към този момент е брюнетка. Тя с ненаситност описа за " любопитни " моменти от " живота си измежду митингите ".

С усмивка Манолова описа по какъв начин, освирепяла от апетит, изяла солетите на охраняващ служител на реда. При друга " незабавна обстановка " по време на блокадата на Орлов мост тя се " изстреляла " от у дома в ранна доба.. по нощница. Манолова била наметнала единствено връхна дреха, бързайки да се притече на помощ на " съидейниците си ".

В студиото тя се появи с приятелката си Полина Велчева от Демократична България. Двете обявиха в един глас, че " хилядите българи, които са излезли от митингите чакат обединенията на смяната да създадат болшинство и по-късно - ръководство на смяната ".

В персонален проект Мая Манолова призна, че е мислела, че откакто не е била най-хубавата майка, ще бъде най-хубавата баба. Но не се е получило. Заради многочислените си политически задължения тя лишила обичания си внук Максим от внимание и време. Запитана по какъв начин понася нейната хиперактивност нейният брачен партньор Ангел Найденов, тя отговори: " Все се надява, че всеки избор ще е финален. С схващане. Това е идея, вършим го и поради фамилиите си, и поради всичките българи ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР