Бившата голяма звезда на женския ни тенис Мануела Малеева смята,

...
Бившата голяма звезда на женския ни тенис Мануела Малеева смята,
Коментари Харесай

Малеева си пожела още по-голям възход на Пиронкова |

Бившата огромна звезда на женския ни тенис Мануела Малеева счита, че Цвети Пиронкова има късмет за огромен напредък в ранглистата при дамите.

Пловдивчанката се завърна на корта след тригодишно неявяване поради раждането на първородния си наследник и още в първия си шампионат - US Open в Ню Йорк, доближи до 1/4-финалите. Тя беше спряна от великата Серина Уилямс, която се е устремила към 24-а купа от Големия шлем.

" Цветана Пиронкова може да реализира и по-високи цели. На четвъртфинала против Серина Уилямс не й доближи малко мощ и прохлада, аз даже чаках да я видя по-уморена. Бих си поискала тя да продължава да играе на драго сърце, както на US Open. Тогава има голям късмет да се изкачи в ранглистата.

С играта си сега тя сигурно се доближава до равнището на най-хубавите си мачове. Освен това играе с доста по-малко напрежение. Все отново има в живота си и друго доста значимо нещо - нейният наследник, тъй че и да загуби мач, това няма по какъв начин да е по-важно от това да е до детето си. Майчинството има доста плюсове, минусът е, че би трябвало да успяваш да се справяш с няколко неща - като всяка работеща майка ", съобщи тя.

През 1985 година Малеева доближава до №3 в света, като също така е единствената, печелила шампионат от Големия шлем - US Open на смесени двойки с Том Гъликсън през 1984 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР