Биткойн гративитира около $35,000 в последните няколко дни, като отбеляза

...
Биткойн гративитира около $35,000 в последните няколко дни, като отбеляза
Коментари Харесай

Ценова прогноза на Биткойн: Очаква ли се нов рекорд през ноември?

Биткойн гративитира към $35,000 в последните няколко дни, като означи значителен скок след спада си през септември.

Но какво могат да чакат вложителите от най-старата криптовалута? Всички очи са ориентирани към него, като това е изцяло обикновено.

В тази публикация ще проследим дали Биткойн ще прескочи своя връх и по какъв начин Bitcoin Minetrix може да се окаже най-големият победител през ноември.

Каква цена можем да чакаме от Биткойн през ноември?

Оптимистичната прогноза на Биткойн   слага актива на нов исторически връх на $72,000, което може да се преглежда като оптимално позитивен сюжет. Реалистичната оценка от $44,000 е основана на настоящите пазарни условия и настроения (72 от 100 точки). 

Песимистичната прогноза от $35,000 отразява евентуални опасности или несигурности на пазара. Най-негативната стойност от $29,000 съставлява сюжет, при който пазарните условия се утежняват оптимално. 

Кои фактори ще се отразят на прогнозата?

  1. Изявления от SEC за делото с Ripple
  2. Приемане на Биткойн за ETF спотова търговия
  3. Нови регулации от страни като Англия.

Bitcoin Minetrix – ще завоюва ли от възхода на Биткойн?

Bitcoin Minetrix се профилира като един от новите , само че има огромен капацитет да завоюва от възхода на истинския $BTC. Има няколко фактора, които поддържат тази наклонност.

С увеличението на цената на Биткойн, ползата към крипто добива също нараства. Тъй като Bitcoin Minetrix е асоцииран с крипто добива на Биткойн, той може да употребява този миг за своя изгода, като притегля повече вложители и усилва своята активност.

Отделно, клауд добивът се преглежда като бъдещето на крипто добива, защото предлага по-голяма успеваемост и по-ниски разноски за съоръжение и електрическа енергия. Bitcoin Minetrix, като платформа, която предлага клауд рандеман, има опция да се изкачи на върха на тази нова вълна.

Bitcoin Minetrix има огромен късмет да завоюва от възхода на Биткойн, изключително с неговите свързаности с крипто и клауд рандеман. Ако платформата продължава да се развива и приспособява към изменящите се пазарни условия, тя може да се трансформира в основен участник в промишлеността.

Как Bitcoin Minetrix взема решение проблемите с клауд добива?

Bitcoin Minetrix се пробва да реши проблемите, свързани с клауд добива, посредством новаторски и децентрализиран метод. Един от основните проблеми в бранша на клауд добива е съществуването на доста измами, при които компаниите дават обещание огромни облаги, само че по-късно изчезват с парите на вложителите. Bitcoin Minetrix се стреми да преодолее този проблем посредством своя децентрализиран метод, който съгласно информацията прави системата по-прозрачна и надеждна.

Освен това, вместо обичайния метод към клауд добива, Bitcoin Minetrix вкарва концепцията Stake-To-Mine. Това значи, че вложителите могат да “заключат ” своите токени в системата, с цел да получават награди от добива, без да е належащо физическо съоръжение. Този способ обезпечава по-голяма успеваемост и резистентност на добива.

Освен това, потреблението на ERC-20 токен значи, че Bitcoin Minetrix е съчетаем с голям брой крипто портфейли и тържища, което улеснява търговията и прехвърлянето на средства.

Прогнозна цена на Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix притегля доста внимание като събра над $3.2 милиона до момента, а вложителите и анализаторите показват интерес към нейната евентуална ценова траектория. На основата на настоящите трендове и разбор, се твърди, че токенът може да доближи цена от $0.015 напълно скоро. Тази прогноза се основава на настоящото държание на пазара, както и на интереса към Bitcoin Minetrix.

Освен това, след сполучливото довеждане докрай на ICO-то, се чака забележителен прогрес в цената на токена. Анализаторите предсказват, че два месеца след края на ICO-то, цената на Bitcoin Minetrix може да премине бариерата от $0.03-$0.04. Това може да се дължи на растящата известност на токена, както и на интеграциите и партньорствата, които компанията може да реализира след сполучливия старт.

Тези прогнози, несъмнено, са спекулативни и зависят от голям брой фактори, в това число общата обстановка на крипто пазара, конкуренцията и напредъка на самия Bitcoin Minetrix. 


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР