Binance отбеляза рязко увеличение на тегленията през последните 24 часа,

...
Binance отбеляза рязко увеличение на тегленията през последните 24 часа,
Коментари Харесай

Binance регистрира рязки увеличения на тегленията след проблемите с BUSD

Binance означи внезапно нарастване на тегленията през последните 24 часа, защото вложителите наподобява са изплашени от последните вести за регулаторни дейности против BUSD.

Наскоро стана ясно, че Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) е уведомила за евентуални изпълнителни дейности против – Paxos, потвърждавайки, че една от издадените от компанията постоянни монети BUSD е скъпа книга.

От своя страна Департаментът за финансови услуги на Ню Йорк (NYDFS) забрани на компанията да издава нови токени.

Изтичането на средства и изгарянето на токени явно са в отговор на тези събития, като потребителите се отдръпват от стабилната монета заради опасения от по-нататъшни регулаторни дейности.

Според данните Binance записва 24-часови чисти изходящи потоци от мултиверижни токени в размер на $788 милиона, породени от изходящи потоци в размер на $2.7 милиарда, надвишаващи входящите потоци от към $1.97 милиарда.

Други данни сочат, че това е най-големият 24-часов чист отлив от 17 декември насам, когато одитите на доказателствата за запас на Binance бяха отстранени от уеб страницата на инспектора Mazars.


 


Междувременно съгласно Peckshield, BUSD записва обилни противоположни изкупувания, като през последните 24 часа са изгорени 342 милиона BUSD.

Главният изпълнителен шеф на компанията, Чанпен Джао съобщи , че BUSD се издава и изкупува от Paxos и че средствата са в сигурност, и са изцяло обезпечени с запаси в банките на Paxos.

Джао добави, че в случай че в бъдеще съдът постанови, че BUSD е скъпа книга, това ще окаже огромно въздействие върху крипто бранша и ще дефинира развиване му в тази пълномощия.

Според последния отчет за запасите на Paxos, BUSD е обезпечена с $636 милиона в брой, $12 милиарда в противоположни репо съглашения, обезпечени с държавни скъпи бумаги и $3.3 милиарда в държавни облигации на Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР