Берт Домен, основател на Dohmen Capital Research, алармира за бъдещето

...
Берт Домен, основател на Dohmen Capital Research, алармира за бъдещето
Коментари Харесай

Световната икономика на ръба на колапса: Инвеститор отправя тревожно предупреждение

Берт Домен, създател на Dohmen Capital Research, сигнализира за бъдещето на американската и международната стопанска система, предупреждавайки, че банковата рецесия надалеч не е завършила.

В неотдавнашно изявление за Stansberry Research, Домен изрази угриженост по отношение на неотдавнашните банкови банкрути в Съединени американски щати и Швейцария, потвърждавайки, че това е единствено върхът на айсберга.

Той счита, че пазарът на деривати се е насочил към сеизмичен срив и че зашеметяващите $1.6 квадрилиона в деривати в интернационален проект са изцяло нерегулирани.

Домен предвижда, че Федералният запас ще напечата трилиони долари в опит да стабилизира пазарите, само че това няма да е задоволително, с цел да се предотврати стопански срив, по-лош от Голямата меланхолия.

Той цитира десетилетия на систематични опасности на пазара на деривати като доказателство, че тази рецесия се е натрупвала в продължение на години.

Домен подлага на критика проектите на президента Байдън да удвои данъчната ставка върху финансовите облаги, потвърждавайки, че това ще обезкуражи вложителите да основават предприятия и в последна сметка ще докара до по-малко благоприятни условия за работа.

Той има вяра, че златото в последна сметка ще се трансформира в несъмнено леговище, само че предизвестява, че вложителите би трябвало да бъдат внимателни, защото преди този момент може да настъпи забележителна промяна.

В умозаключение, Домен прогонзира мрачна картина за бъдещето на американската и международната стопанска система, предупреждавайки, че банковата рецесия надалеч не е завършила и че пазарът на деривати се е насочил към сеизмичен срив.

Той счита, че опитите на Федералния запас да стабилизира пазарите ще бъдат незадоволителни, с цел да се предотврати стопански срив, по-лош от Голямата меланхолия и предизвестява, че вложителите би трябвало да бъдат внимателни, когато става въпрос за злато.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР