BENTLEY представи най-новото си пазарно предложение, което за разлика от

...
BENTLEY представи най-новото си пазарно предложение, което за разлика от
Коментари Харесай

BENTLEY с детска триколка за 1300 лева

BENTLEY показа най-новото си пазарно предложение, което за разлика от общоприетата продукция на именитата марка, този път е ориентирано и предопределено за най-малките почитатели на компанията и по-скоро към техните платежоспособни родители.

Триколката 6-in-1 Mulliner на Bentley идва с джанти със специфичен тематичен дизайн, седалка с кожена тапицерия и неповторим тегел и бродировки, White Sand бяло цветово осъществяване и други.

Благодарение на ротиращата се и накланяща се седалка, Bentley 6-in-1 Mulliner е основана за бебета и деца на възраст от 6 месеца до 5 години, като за спомагателна сигурност, триколката е оборудвана и с петточков защитен колан с магнитна закопчалка.

Триколката идва с две системи за управление- посредством дръжката, за надзор от страна на родителя, и посредством кормилото, при достигането на задоволителна възраст от страна на детето.

Цената на Bentley 6-in-1 Mulliner Trike е избрана на 595 британски лири (около 1340 лева), като продуктът е разполагаем на уеб страницата shop.bentleymotors.com.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР