Хората започнаха да се идентифицират с партийната си принадлежност, каза

...
Хората започнаха да се идентифицират с партийната си принадлежност, каза
Коментари Харесай

Виктор Блъсков: Хората започнаха да се идентифицират с партийната си принадлежност

" Хората започнаха да се разпознават с партийната си принадлежност ", сподели Виктор Блъсков от коалиция „ Синя България ” при гостуването си при Мартин Карбовски.

По време на диалога той разяснява и разминаванията с партията на Костадин Костадинов.

" Нямаме едни и същи хрумвания с Костадинов. Става въпрос за доста тънка и основна нишка. Те имат една тънка нишка за връзките с Изтока. Аз съм пришит към България, единствено към България. Негови хора от партията ли ходеха на посещаване в Москва? Не можеш да отидеш в Москва по време на войната. Европейски Съюз е в спор с тази страна. Ние сме в Европейски Съюз и не можеш да отидеш на посещаване там ", акцентира той, като добави, че даже депутати на Орбан не са ходили на посещаване в Москва.

" Не можеш да отидеш на посещаване във вражеската страна ", добави той.

" Това е един спор, който ще свърши и един ден няма да го има, ще затихне и тогава можем да приказваме за сдържаност, само че сега това няма по какъв начин да стане. Колкото и да не сме съгласни, има едни граници, които да не се пресичат и по тази причина не обичам да приказвам на тази тематика, тъй като влизаме в екстремности ", сподели още Виктор Блъсков.

" Мисля, че русофобията и русофилията са едно и също, две страни на една и съща монета. Идеята, че една външна страна е значима за теб и даже повече от личната ти страна ", добави той. 

" Не може ние с едно държавно управление, което няма поддръжката на народа и с един народ, който не се поддържа себе си, не може да седнем и да обръщаме курса на Европейски Съюз към сдържаност ", счита той, като е убеден в максимата: " Изчисти си стаята и след това мисли по какъв начин ще съградим къщата на умереността ".

Блъсков е убеден, че има " ляво статукво ".

" Има едно недоумение кое е лявото и дясното ", счита той. 

" Мисля, че е време да се връща естественото, смисленото и рационалното. Да, знам, че не е атрактивно ", сподели той.

Блъсков-младши разяснява и тематиката за корупцията.

" Корупцията идва от държавните средства и едно от решенията е да няма толкоз доста държавни средства, което произлиза от налозите. Всичко се случва с харченето на налози и всичко отвън налозите е мръсна дума. Дори частен бизнес и концесия е мръсна дума ", сподели той.

Попитан бе от Карбовски дали е " за " или " срещу " еднополовите бракове.

" Твърдо не ", бе безапелационният му отговор.

Относно тематиката за възпитанието и ролята на учебното заведение той е на мнение, че " родителите са оставили прекалено много от ролята на педагог на учителя, а това би трябвало да бъде в фамилията ".

" Ти би трябвало да възпитаваш децата, от теб зависи. Това са за фамилни полезности ", сподели още той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР