Google току-що разкри следващата си партида от актуализации за Android

...
Google току-що разкри следващата си партида от актуализации за Android
Коментари Харесай

Вашият телефон с Android получава едно от най-важните безплатни надстройки от години

Гугъл преди малко разкри идната си партида от актуализации за Android и има една функционалност, която сигурно се отличава от тълпата. Американският софтуерен колос удостовери, че изпраща предизвестия до потребителите, в случай че получат спам телефонно позвъняване. Мислете за това малко като тези яркочервени предизвестия, които получавате, когато проверявате входящата си поща.

Когато шарлатанин успее да се снабди с персоналния ви номер и ви позвъни, умният AI на Гугъл Gemini скоро ще може да следи чата и да дава предизвестия в действително време, в случай че счита, че сте на път да бъдете излъган.

Например, когато тази функционалност е задействана, ще получите предизвестие, в случай че ви се обади „ представител на банка “ и ви помоли незабавно да прехвърлите средства, да извършите заплащане с карта или стартира да желае персонална информация като карта ПИН кодове или пароли.

Това са доста необикновени претенции от действителни банки и това ще стартира да звъни алармата на AI. След като може да бъде забеляз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР