Вторник вечер е, което означава, че играчите ще се борят

...
Вторник вечер е, което означава, че играчите ще се борят
Коментари Харесай

Резултати от EuroMillions: Печелене на числа от Националната лотария за огромен джакпот от £42 милиона

Вторник вечер е, което значи, че играчите ще се борят да ревизират своите билети след публикуването на последния набор от резултати.

Този път има зашеметяваща сума пари на картите, която един благополучен британец може да вземе вкъщи. Това е в действителност изменяща живота сума пари, която може да значи да напуснете работата си, да купите мечтания дом и да видите света или най-малко почивката на живота си. Все отново би трябвало да сте взели участие, с цел да имате късмет.

Тегленето на EuroMillions се организира и Thunderball също беше изтеглен с чиста премия от £500,000. Джакпотът довечера се прави оценка на £42 милиона, сума, която съществено трансформира живота ви. Ако спечелите, можете да се пенсионирате неотложно и да започнете да сбъдвате всичките си фантазии.

Печелившите цифри в главното изтегляне на EuroMillions са: 02, 08, 17, 28 и 35, до момента в който Lucky Stars са: 07 и 09. Във вторник се тегли и тегленето на Thunderball. Числата на Thunderball довечера бяха: 07, 16, 17, 27, 36, а Thunderball е 01.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР