Белият дом отказа коментар.В петък и отново в понеделник бяха

...
Белият дом отказа коментар.В петък и отново в понеделник бяха
Коментари Харесай

САЩ са освободили съюзник на президента на Венецуела при размяна срещу задържани американци, научава АП

Белият дом отхвърли коментар.

В петък и още веднъж в понеделник бяха регистрирани две досиета заведено под щемпел в от дълго време замрялото наказателно дело отвън федералния съд в Маями, индикация, че се приготвя подмолна договорка.

Съединени американски щати от дълго време упрекват Saab, че е лъжец за Мадуро. Освобождаването на Saab ще се преглежда като огромна отстъпка за Мадуро, властнически водач, който самият е обект на премия от 15 милиона $ за всеки, който го докара в Ню Йорк, с цел да се изправи пред обвинявания в трафик на опиати.

Сделката също е евентуално да разгневи венецуелската съпротива, която в последно време подлага на критика Белия дом, че стои в профил като водач на нацията от ОПЕК и неведнъж надхитри държавното управление на Съединени американски щати, откакто акцията за оптимален напън на администрацията на Тръмп не съумя да го смъкна.

През октомври Белият дом смекчи глобите против петролната промишленост на Венецуела, обещавайки да наложи още веднъж рестриктивните мерки, в случай че Мадуро до 30 ноември не извърши обещанието си да пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР