Белгийската звезда на Рома Раджа Наинголан разкри защо е решил

...
Белгийската звезда на Рома Раджа Наинголан разкри защо е решил
Коментари Харесай

Наинголан: Останах, за да печеля с Рома

Белгийската звезда на Рома Раджа Наинголан разкри за какво е решил да остане на "Олимпико ". В края на юли сърцатият полузащитник подписа нов 4-годишен контракт с „ вълците “, макар че бе трансферна цел на редица европейски грандове. В изявление за Il Romanista, 29-годишният футболист призна, че е останал в отбора, тъй като се усеща благополучен и неговото предпочитание е да печели точно с екипа на „ джалоросите “.

Наинголан подготвен да играе за Белгия, само че изиска пояснение

„ Моята цел? Искам да се показва по-добре от предходната година, това е ясно. Останах в Рома, тъй като желая да спечелвам, играейки за този отбор, носейки тази фланелка. Ще бъде невероятна страст да спечелим трофей и се надявам, че рано или късно това ще случи “.

Скаути на Юнайтед наблюдават Наинголан

Халфът призна, че към него е имал сериозен интерес през лятото, само че не е имал никакво желание да напуща Рим. „ Защо избрах да остана Рома? Имах доста забавни предложения, само че за мен е значимо да повеждам верен метод на живот, с хората, които обичам. Щастлив съм тук и нямах никаква причина да желая смяна. И не става въпрос единствено за това, че се усещам добре в Рома, тук чувствам и голямата поддръжка и обич. Няма нищо по-хубаво от това “, показа още той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР