Бебе ще проплаче скоро в семейството на Христина Балинска.Дългогодишната водеща

...
Бебе ще проплаче скоро в семейството на Христина Балинска.Дългогодишната водеща
Коментари Харесай

Христина Балинска чака бебе - slava.bg

Бебе ще проплаче скоро в фамилията на Христина Балинска.

Дългогодишната водеща на времето по бТВ, която към този момент е в Българска национална телевизия, свиквала с мисълта, че скоро ще я назовават баба.

Балинска, чийто персонален живот е обгърнат в тайнственост, е майка на щерка - Мария, която приключи Американския лицей в София. Наследничката й живее в Англия и има сериозен другар до себе си, с който не са женени, само че скоро ще стават родители.

Синоптичката харесвала зетя и одобрявала връзката им. Все още не чувствала обаче подготвена да стане баба, защото настойчиво крие годините си. Едва неотдавна стана ясно, че тя е родена през лятото на 1966 и предходната година навърши 53.

Заради конкуренцията от млади девойки в сектора Балинска се подлагала непрекъснато на какви ли не процедури, с цел да не им отстъпва по визия. Но пък ги бие по изтънчено лъчение. Тя постоянно се е обличала елегантно и в никакъв случай не се е появявала на екран без прическа.

Стройната си фигура поддържа с тени. Въпреки професионализма и положителната й визия обаче, афинитетът на малките екрани към млади, засукани и жадни за популярност синоптички й изяде главата.

Мълвата гласи, че Натали Трифонова спретнала на Балинска жестока конспирация, която я принудила да напусне тихомълком, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР