Базата има репутация за наличието на засекретени изследователски програми -

...
Базата има репутация за наличието на засекретени изследователски програми -
Коментари Харесай

Убиха Го За Тези Разкрития! Вътрешен Човек Изпя Всичко, Ето Какво Се Случва Под Земята Без Дори И Да Подозираме!

Базата има известност за съществуването на засекретени проучвателен стратегии - през 40-те години да вземем за пример тя е употребена като транспортен център от чиновниците в националната лаборатория Лос Аламос, работещи по плана Манхатън за основаването на първата атомна бомба. В базата се намира и подземния комплекс за предпазване на боеприпаси, считан за най-големия склад за нуклеарни оръжия в света.

Беневиц не е единственият, който твърди, че вижда странни нощни фойерверки в небето. По това време в Ню Мексико се случват и ред други явно необясними явления, като осакатяване на домакински добитък да вземем за пример. Една от конспирациите на Беневиц, е, че е имал среща с жена, която е била под въздействието на внушаемост, твърдяща, че е била отвлечена със сина си. Жената твърди, че е била закарана в подземна лаборатория, дружно със своя наследник, където станали очевидци на опити върху жив добитък. Жената също по този начин твърдяла, че й е било инжектирано някакво вещество, което е разрешавало цялостен достъп на отсрещната страна върху съзнанието й.

Обсебен от нейната история, Беневиц продължава да натрупа доказателства, в това число видеозапис на светлините в нощното небе. Той конструира специфична система от радиоприемници и стартира да организира ленти, за които твърди, че съдържат записи на излъчвания от НЛО.

Към края на 80-те години, той се свързва с управляващите с цел да ги уведоми, че съгласно него има евентуална опасност от НЛО, само че изказванията му са посрещнати много скептично и намират стеснен брой почитатели.

Въпреки това, Беневиц не може да бъде елементарно разколебан и подозренията му се задълбочават. През 1982г. те притеглят вниманието на Организацията за проучване на въздушни явления, дългогодишна и заслужаваща доверие група за проучване на НЛО. Една от най-старите фигури в организация Уилям Мур се сприятелява с Беневиц, който твърди, че до този миг до Земята са стигнали две групи от извънземни положителни: положителни, известни като,,бели " и зли (сиви). Според него сивите обитават подземната база под планината Арчулета Меса, намираща се покрай Дълси.

Теорията на Беневиц придобива още по-откачена теза, че злите извънземни са сключили съглашение с Белия дом за осъществяване на опити върху земни форми на живот в особено конструирана база под планината.

През 80-те години Мур дава на Беневиц обилни доказателства в поддръжка на подозренията му за съществуване на извънземна раса на Земята и му оказва помощ да разгласява историите си за това по какъв начин извънземните са пристигнали на Земята и с помощта на помощта на американското държавно управление организират опити върху хора и добитъци и създават форми на надзор и ръководство на човешкото схващане.

Сами се досещате, че мнозина и безсъмнения и Вие самите считат Беневиц просто за следващата откачалка, фен на конспирациите за извънземно наличие на Земята.

Умственото положение на Беневиц се утежнява и той умира през 2003г. И по този начин до ден сегашен базата Дълси съществува само в мозъка на Беневиц, защото никой не е дал физически доказателства за нейното битие.

За мнозина остава фундаменталния въпрос - в случай че Беневиц е следващата откачалка, за какво са положени толкоз съществени старания за дискредитирането му? Дали дезинформацията е била просто илюзия, а слухът за базата Дълси прикритие на нещо друго, също толкоз удивително?

Всички знаем, че една загадка истина, може да се крие най-добре в голям куп неистини, оплетени от фантазията на някой. Или пък Беневиц е бил прав през цялото време, само че някой различен не е желал истината да излезе на бял свят.. До ден сегашен всичко си остава плод на фантазиите на Беневиц.

illuminatibg.blogspot.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР