Барселона влиза в първия мач от сблъсъка за Купата на

...
Барселона влиза в първия мач от сблъсъка за Купата на
Коментари Харесай

Шави: Реал Мадрид е фаворит срещу нас

Барселона влиза в първия мач от конфликта за Купата на Краля след поредни загуби против Манчестър Юнайтед и Алмерия надлежно в Лига Европа и Ла Лига. Каталунците също по този начин ще са без ключови играчи като Роберт Левандовски, Педри и Усман Дембеле, които са с контузии, което е мотив за безпокойствие за Шави. Барса има седем точки пред Реал в Ла Лига сега, само че испанският старши треньор настоя, че неговият отбоп е новобранец, на конференцията си преди мача.

" Играем за купа, Мадрид към момента е любимец, тъй като е първенец на Ла Лига и Шампионска лига. Те са доста сложен противник и се намират в добър миг. Мадрид е любимец. Моят мотив е, че Мадрид завоюва последните няколко трофеи и ние сме в развой на създаване: спечелихме една купа и против тях, играейки извънреден футбол. Но това е Мадрид, те се състезават, победиха Ливърпул и би трябвало да бъдем почтени ", показа Шави.

Той добави преди гостуването на Барса на " Сантяго Бернабеу ": " Те са доста сложен противник, не преобладават в доста моменти, само че имат тези мини етапи, в които те преобладават над вас и при преход, те бележат. Много сложен противник са на своя терен ".

" Страхът ни дава отрицателни неща, би трябвало да мислим положително. Състезавахме се добре до момента. Ще покажем нашия футболен модел и персона. Добре сме. Отвътре проучваме аргументите за пораженията и това е футболен въпрос. Всеки мач има своя лична история. Нашето желание е постоянно да излизаме за победа, като ние да направляваме топката. Няма да сме удовлетворени от проваляне ",завърши Шави.

Шави ще води тима си против Мадрид в четвъртък вечерта в Купата на Краля за да вземе преимущество назад на " Камп Ноу " за реванша на 5 април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР