Банка ДСК, част от Група ОТП, въвежда нов подход при

...
Банка ДСК, част от Група ОТП, въвежда нов подход при
Коментари Харесай

ДСК Глобални пазари е новият бранд, с който Банка ДСК утвърждава позициите си в предлагането на инвестиционни услуги на частни и корпоративни клиенти

Банка ДСК, част от Група ОТП, вкарва нов метод при предлагането на капиталови услуги за клиентите на банката, с новия си бранд „ ДСК Глобални пазари “.

Екипът на „ ДСК Глобални пазари “ ще предлага сложна услуга, която включва капиталово ходатайство, деривативни принадлежности за ръководство на пазарните опасности, както и ръководство на портфейли, даване на капиталови рекомендации и препоръки, частно банкиране в най-високия - платинум сегмент и попечителски услуги. По този метод клиентите на банката ще получат чудесно обслужване, съобразено с самостоятелните им потребности за ръководство на пазарните опасности или диверсификация на свободните им средства.

С „ ДСК Глобални пазари “ банката ползва нов метод, посредством който дава отговор на засиления интерес от страна на клиентите във финансови решения за ръководства на средствата им и разнообразни благоприятни условия за вложения на интернационалните пазари.

„ Използвайки силата и експертизата на нашата компания-майка, водещата в ЦИЕ, която обслужва над 16 милиона консуматори, с концепцията „ Глобални пазари “ можем да предложим сложна услуга на наши корпоративни клиенти, които участват на разнообразни пазари, в ръководството на валутния, лихвения и стоковия риск, включително и капиталово ходатайство. А на нашите частни клиенти ще предложим богато портфолио от услуги и артикули за вложение на спестявания, структурирани артикули, напълно скоро и покупко-продажбата на безналично капиталово злато. “, разяснява Светослав Велинов, шеф ръководство „ ДСК Глобални пазари “ в.



Стремежът на специалистите от Банка ДСК е да подсигуряват, че клиентите получават същия първокачествен модел на обслужване, същото извънредно равнище на услуги и цялата продуктова гама във всички страни, в които участва Група ОТП. Синергията обезпечава извънредно преимущество за корпоративните клиенти, които участват в голям брой страни, като им обезпечава по-ефективно ръководство на валутния, лихвения и стоковия риск, както и при реализиране на капиталовите им тактики.

Благодарение на този действен модел, на клиентите се дава сложно обслужване от един източник, от етапа на обмисляне и подготовка до сключването на покупко-продажби на паричния и финансовия пазари.

Целта на въвеждане на новия метод е Група ОТП да бъде измежду топ 3 при доставчиците на капиталови услуги в района на Централна и Източна Европа в границите на 3 години.

(платено известие )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР