Българският тенисист Димитър Кузманов ще се срещне с турчина Джем

...
Българският тенисист Димитър Кузманов ще се срещне с турчина Джем
Коментари Харесай

Кузманов и Лазаров научиха съперниците си на старта на Sofia Open

Българският тенисист Димитър Кузманов ще се срещне с турчина Джем Илкел в първия кръг на шампионата по тенис Sofia Open. Това реши жребият за шампионата от сериите АТП 250, чиито квалификации към този момент текат в столицата.

" Ние сме доста положителни другари, познавам и фамилията му. Дори си писахме денем и се разбирахме да упражняваме дружно, само че аз към този момент имах спогодба ", разяснява противника си Кузманов в студиото на телевизия " Диема ". Димитър Кузманов е в горната скица на шампионата, където е и лидерът в схемата Лоренцо Музети от Италия.
 Гришо: Няма да рева, само че съм доста прочувствен
Гришо: Няма да рева, само че съм доста прочувствен

Ето какво сподели

Другият български участник в главната скица на Sofia Open Александър Лазаров ще стартира присъединяване си против руснака Павел Котов, който се състезава под безпристрастен байрак. " Познавам го още от юношеските години. ННаскоро загуби край от Монфис. Знаем какво да чакам и по какъв начин да играя с него. Надявам се да създадем прекрасен мач за публиката ", разяснява Лазаров.

Първите сложени Лоренцо Музети от Италия, французинът Адриан Манарино, германецът Ян-Ленард Щруф и Себастиан Баес от Аржентина се класират напряко за втория кръг на шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР