Българският национал Мартин Минчев вкара два гола при победата на

...
Българският национал Мартин Минчев вкара два гола при победата на
Коментари Харесай

Мартин Минчев избухна с два гола при убедителна победа на Спарта

Българският национал Мартин Минчев вкара два гола при успеха на отбора си Спарта (Прага) с 4:1 като хазаин над Млада Болеслав в мач от 18-тия кръг на чешкото елитно състезание. Бившият футболист на Черно море вкара първо в 82-рата минута за 3:1, осем минути откакто се появи на терена като запаса. Минчев се разписа и в петата минута на даденото от съдията 6-минутно продължение на постоянното време, с цел да оформи крайния резултат.

Мачът стартира неприятно за Спарта, които получиха гол още в 3-тата минута, когато Михал Томич откри за гостите. Само три минути по-късно финландецът Каан Кайринен изравни с отдалечен удар. В 36-ата минута последва и цялостен поврат, когато Ладислав Крейчи осъществя отсъдената за Спарта дузпа за 2:1.

Мартин Минчев се появи в игра в 74-ата минута и му бяха нужни единствено осем минути, с цел да се разпише след подаване на Кристоф Данек. Отново българинът оформи крайното 4:1, откакто получи пас от Кайринен и остана самичък против вратаря на Млада Болеслав.

С успеха си Спарта (Прага) остава на трета позиция в класирането с 36 точки, на седем пункта зад градския противник Славия.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР