Българският холдинг Сирма Груп разширява бизнеса си с дружество в

...
Българският холдинг Сирма Груп разширява бизнеса си с дружество в
Коментари Харесай

„Сирма Груп Холдинг” навлиза на пазарите в Северна Европа


Българският холдинг Сирма Груп уголемява бизнеса си с сдружение в Стокхолм
(снимка: CC0 Public Domain)

Българската софтуерна компания „ Сирма Груп Холдинг ” основава ново сдружение – Sirma AB, което е основано в Стокхолм, Швеция. Търговският фокус на компанията ще бъде върху скандинавските пазари, както и районите BENELUX и DACH.

Sirma AB ще предлага цялостния пакет от артикули и услуги, които групата дава. Компанията ще се управлява от локален управител и екип, които ще имат задачата да открият трайни партньорства с световни и районни клиенти.

В екипа, който ще развива интернационалните интервенции, влизат Катя Забелинская –  директор „ Нови пазари ”, и Анна Шемякина – шеф „ Стратегическо доставяне ”, заяви изпълнителният шеф на „ Сирма Солюшънс ” – Момчил Зарев.

С повече от 20 години опит в обслужването на софтуерно интензивни клиенти и предприятия, Забелинская и Шемякина ще управляват стратегическия напредък на компанията по повод развиването на бизнеса и надлежно снабдяването.

Катя Забелинская и Анна Шемякина ще управляват стратегическия напредък на компанията
(снимка: Сирма Груп)

„ С наличие в Швеция, страна, която може да се похвали със забележителен брой международно приети софтуерни еднорози и е пионерски район за резистентен напредък, компанията ще бъде подготвена да разшири пазарното си наличие и да сътвори база за продан на технологии и напредък на компетенциите ”, разяснява Катя Забелинская.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР