Българският футболен съюз се включи в благородната инициатива на футболен

...
Българският футболен съюз се включи в благородната инициатива на футболен
Коментари Харесай

БФС подкрепи семейството на трагично починалия треньор Иван Ранчев

Българският футболен съюз се включи в благородната самодейност на футболен клуб Брацигово и община Брацигово в поддръжка на фамилията на трагично починалия някогашен футболист и треньор Иван Ранчев. Освен че подкрепя организационно шампионата в негова памет, който се организира през миналия уикенд, футболната централа поддържа и финансово фамилията на Ранчев.

Емил Костадинов персонално изрази поддръжката си към брачната половинка и детето му и приветства участниците в благотворителната конкуренция по време на церемонията по награждаването.

Ранчев почина на 30-и август тази година, като беше изумен от гръмотевица на терена по време на аматьорски мач сред тимовете на селата Лесичово и Черногорово.

Общо 18 тима се включиха в шампионата, извоюван от ФК Виноградец, който завоюва трагичния край против домакините от ФК Брацигово след осъществяване на дузпи. На трета позиция финишира отборът на Синитево, а за най-хубав футболист бе разгласен Стоян Стоичков. Голмайстор Номер 1 стана Спас Гигов, а най-хубав вратар - Атанас Трендафилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР