Българският баскетболист . Везенков ще напусне гръцкия Олимпиакос след пет

...
Българският баскетболист . Везенков ще напусне гръцкия Олимпиакос след пет
Коментари Харесай

Везенков след преминаването му в НБА: Да напусна Олимпиакос е най-трудният избор, който някога съм правил

Българският баскетболист . Везенков ще напусне гръцкия Олимпиакос след пет сезона в отбора и ще последва фантазията за мнозина баскетболисти по света - НБА.

" След доста часове на мислене в последните дни, взех решение да проучвам света на НБА. Без подозрение това е най-трудният избор, който в миналото съм правил ", стартира Везенков изказването в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

" Да напусна този страховит клуб след пет години се усеща като да оставя част от сърцето си. В Олимпиакос сбъднах фантазиите си, открих семейство и най-топлия дом, който бих могъл да си показва. Давах всичко, което имах във всеки един миг, в който носех този екип. В най-тъмните часове останахме дружно, издигнахме се и показахме, че би трябвало да се гордеем с това, което постигнахме. Защото се борихме до дъно. Думите не са задоволителни, с цел да ви благодаря. Ще нося поддръжката ви и любовта ви, до момента в който стартирам тази нова глава. Докато пътищата ни се пресекат още веднъж, останете мощни и поддържайте огъня ", добави Александър Везенков, обръщайки се към последователите на Олимпиакос.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР