Българските граждани, посещаващи Македония в следващите дни, да отчитат съобщенията

...
Българските граждани, посещаващи Македония в следващите дни, да отчитат съобщенията
Коментари Харесай

МВнР предупреди за повишен риск от терористични атаки в Македония

Българските жители, посещаващи Македония в идващите дни, да регистрират известията за нараснал риск от терористични офанзиви. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Българското посолство в Скопие оповестява, че на 15 февруари към 20 часа македонското Министерство на вътрешните работи е разгласило известие за полицейска акция по отношение на проекти и планове за осъществяване на терористични актове на територията на Северна Македония от страна на радикални структури, поддръжници на групировката " Ислямска страна ".

Българското външно министерство предлага на българските жители, посещаващи Република Северна Македония в идващите дни, да регистрират известията за нараснал риск от терористични офанзиви.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки се одобряват непрекъснато в Министерство на външните работи от дирекция „ Ситуационен център “ на: тел. +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56, е-mai: [email protected], както и на дежурните телефони и е-поща на българските дипломатически и консулски представителства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР