Българската тенис звезда Григор Димитров показа какво е да си

...
Българската тенис звезда Григор Димитров показа какво е да си
Коментари Харесай

Гришо язди "Ламборгини" и знойна французойка

Българската тенис звезда Григор Димитров сподели какво е да си същински баровец, демонстрирайки гъзария до шия. Той поля звездното празненство, което бе проведено от принца на Монако – Албер II, след края на шампионата в Монте Карло. На изпроводяк от лачения коктейл, папараците издебнали хасковлията да сяда костюмиран зад кормилото на ослепително „ Ламборгини “.

 

Секунди по-късно като във филм на Джеймс Бонд в него се качила убийствена мацка по минижуп. Може би е новата му?

Става ясно обаче, че в действителност това е остарялата му тръпка Ализе Лим, с която имаше алъш-вериш преди години.

 

Сценката като от лента с Агент 007 се разиграва на метри пред заведението. Апизе Лим щеше да си изпочупи краката да тича към колата на нашия с риск да се претрепе на високите си токове. Мнозина в мрежата означиха, че Гришо не си направи труда да излезе от колата, с цел да посрещне дамата си, а единствено гледал по какъв начин по-бързо да се изнижат от хорските очи. От място нашият плейбой отворил автоматизирано вратата на „ Ламборгини “-то, след което смуглата хубавица със зелени очи на змия усойница се шмугнала вътре.

 

След това двойката отпрашили нанякъде, с цел да се насладят на срещата си уединено. Едва ли някой се съмнява, че по-късно бонбончето Ализе Лим е скочила и в леглото на тенисиста. Болшинството от почитателите му утвърждават неговия избор.

 

Знае се, че Гришо отново е ерген, откогато в края на предходната година се раздели с влашката сексбомба Мадалина Геня.

Само преди два месеца девойка Лим скъса с баскетболната легенда на Франция Тони Паркър. Двамата се познават повече от десетилетие около тенис академията на Патрик Муратоглу. Зеленооката французойка не направи кой знае какъв брой сполучлива кариера в тениса, само че постоянно влизаше в заглавията на таблоидите със знойния си тип и близостта си с Григор Димитров. Сега пък се изявява като кореспондентка в телевизия „ Евроспорт " и постоянно взима изявленията от нашия и останалите тенис звезди.

 

За тях се твърди, че още през 2015 година са минали оттатък границите на другарството. Ализе Лим седна в ложата на нашия по време на шампионат в Париж. Тогава Гришо към този момент се бе разделил с Мария Шарапова, а засуканата му колежка таман скъса с тенисиста Жереми Шарди.

От тези времена двамата имат много пикантна фотография в поза „ римска каляска ”, на която нашият е обяздил мадамата и я държи за косата. Любовната им случка обаче мина и отпътува тихомълком, преди хасковлията да се вземе с поп звездата Никол Шерцингер.

 

Близо 10 години по-късно се случва дежавю – Гришо и Ализе Лим очевидно отново са дружно. От антуража на плейбой номер 1 в тениса се чува, че на Григор към този момент му доскучавало да реди нови и нови любовни титли. Вместо това решил да повтаря остарели тръпки като Ализе Лим, на които преди време не се е наситил задоволително в леглото.

 

В тениса към този момент ловят басове дали френската случка ще провали Григор на корта в близкото бъдеще и даже се обзалагат по кое време нашият ще изпадне от топ 10 на международната класация. Възходът на Гришо, който идния месец ще навърши 33, пристигна точно с раздялата с Мадалина Геня и неотдавна Григор завоюва първата си купа от 2017 година насам. Освен това се завърна измежду най-хубавите 10 тенисисти в света за сефте от 2018 година Според мнозина обаче дамите постоянно са пречели на тенис кариерата на Гришо и в този момент още веднъж валят упования за нов провал на българската ракета.

Инфо: Уикенд

Тагове: Григор Дмиитров Ализе Лим Албер II Монако Мадалина Геня Мария Шарапова Никол Шерцингер Тони Паркър Патрик Муратоглу
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР