Българската Шакира, както става известна народната певица Ива Давидова, защото

...
Българската Шакира, както става известна народната певица Ива Давидова, защото
Коментари Харесай

Българската Шакира се разведе! Мъжът й: Щастлив съм, че вече няма да пикае върху мен

Българската Шакира, както става известна националната певица Ива Давидова, тъй като и тя възпя развода си, както го направи международната звезда при раздялата с Жерар Пике, към този момент е разведена жена. Тя е толкоз щастлива, че спретна ваучър със заря по случая.

Ива твърди, че бракът й с Димо Кирилов е бил същински пъкъл. Той й изневерявал редовно и даже не го криел. Отнасял се без никакво почитание към нея.

От своя страна обаче Димо твърди, че има причина за изневерите, тъй като тя му е стъжнила живота. Напивала се ежедневно и в резултат на това се изпускала в брачното им легло нощем.

„ Събуждах се опикан от нея след следващия й запой. Как се живее с подобен човек, имате ли визия? “, разкри Димо.

Той също е доста благополучен, че към този момент е разведен. Вече няма да се постанова да търпи „ дивотиите “ на Ива и ще продължи живота си напред. Признава единствено, че ще му липсва да живее с 2-годишната си дъщеричка, която остава при майка си.

Давидова и Кирилов подвигнаха обилна женитба през 2020 година, само че брачната им приказка се оказа прекомерно къса. Само след 2 години и половина се разделиха, а след съвсем 3 към този момент са разведени.

Според познатите им повода за бързия край сред двамата е прибързаната им женитба. Те не са живели дружно преди този момент, което им е попречило да схванат, че не са едни за различен.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР