Българската платформа за къмпинг резервации Karavani.bg създаде карта, която показва

...
Българската платформа за къмпинг резервации Karavani.bg създаде карта, която показва
Коментари Харесай

Карта показва свободните места за къмпинг по морето

Българската платформа за къмпинг резервации Karavani.bg сътвори карта, която демонстрира свободните места за разполагане на кемпери и палатки, както и каравани, които могат да бъдат наети по Българското Черноморие.

В самодейността на платформата са се присъединили 20 къмпинга, а задачата е през този образен формат, свободен за потребление, хората елементарно и бързо да се ориентират къде могат да провеждат своята мечтана почивка измежду природата. В бъдеще обсегът ще бъде уголемен, включвайки и други елементи на страната, оповестяват от платформата.

Радваме се, че толкоз доста къмпинги откликнаха на нашите запитвания и се включиха в самодейността да покажем кои са свободните места за разполагане на кемпери и палатки на нашето море. Стремим се всичко, което вършим, да улеснява и да разпространява от ден на ден почивката измежду природата, която е и същински пълноценната отмора “, споделя създателят на Karavani.bg Николай Неков.

На картата могат да бъдат видени и караваните, които се отдават чартърен през платформата.


Къмпинги
Статистиката на платформата демонстрира, че почивката на къмпинг на Българското Черноморие се оказва търсена и желана от от ден на ден хора в страната и чужбина – Англия, Германия, Съединени американски щати, Австрия, Гърция и други Със старта на дейния сезон ползата се усилва и резервациите са два пъти повече по отношение на същия интервал през 2022 година

Платформата е пуснала реклама в Румъния тук-там за настаняване в България, с цел да притегли повече туристи от северната ни съседка.
 Българска платформа за къмпинг резервации стъпва в Гърция и Румъния
Паралелно с това, компанията набира и свежи вложения в нов рунд на финансиране, ориентиран към търсенето на водещ вложител, стратегически сътрудници с нови планове и събития и микроинвеститори, които имат сходни ползи и полезности. Средствата се влагат в разширение на софтуерния екип, в задържане и повишение на високото равнище на потребителско обслужване, както и в развиване на пазарите в Гърция и Румъния.

Миналата година компанията притегли 50 000 евро от Фонда за рискови вложения Innovation Capital, а в идващ рунд и над 60 000 евро. Karavani.bg беше селектирана от профилираната софтуерна медия The Recursive измежду 15-те български стартъпа, които притеглят интерес измежду вложителите, демонстрирайки капацитет за напредък.
Кои са Karavani.bg?
Karavani.bg е най-голямата българска платформа за резистентен туризъм, която предлага онлайн резервация на каравани, кемпери, бунгала и палатки у нас. Сайтът предлага близо 200 места за настаняване, които са измежду къмпинги в цялата страна

Основната цел на уеб страницата е да свързва предлагащите и търсещите настаняване на къмпинг, като прави процеса комфортен и за двете страни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР