Българската песен на Евровизия 2020 Tears Getting Sober беше представена

...
Българската песен на Евровизия 2020 Tears Getting Sober беше представена
Коментари Харесай

Представиха официално българската песен на „Евровизия” 2020  

Българската ария на „ Евровизия ” 2020 „ Tears Getting Sober ” беше показана публично по Българска национална телевизия.

Парчето, с което Виктория Георгиева ще показа България през май в Ротердам, се излъчи в ефира на Българска национална телевизия 1, а музикалното видео е налично в цифровите канали на състезанието.

Музиката и текстът на песента са дело на самата Виктория в съдействие с от най-успешните български композитори Борислав Миланов, както и младите му сътрудници от Symphonix International - Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската продуцентска компания „ Ligna Studios “.

От края на март българският представител на „ Евровизия “ стартира своето промоционално турне в Европа. Виктория ще пее в Лондон на 29 март, в Амстердам на 4 април и в Мадрид на 11 април. Младата изпълнителка ще се срещне и с българите зад граница в тези градове, като на 27 март ще бъде част от концерта на Б.Т.Р. в английската столица.

„ Евровизия “ 2020 ще се организира в Ротердам. Двата полуфинала и огромният край на шоуто ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 надлежно на 12, 14 и 16 май. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 14 май, а българите в цяла Европа и Австралия ще могат да поддържат Виктория гледайки месните малките екрани в страната, в която живеят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР