България Данните от паралелното преброяване за местния вот Според данните

...
България Данните от паралелното преброяване за местния вот Според данните
Коментари Харесай

Данните от паралелното преброяване за местния вот

България Данните от паралелното броене за локалния избор Според данните на " Галъп " балотаж ще има в София, Благоевград, Шумен, Видин  Виолета Русенова 28 октомври 2019, 06:19  Данните от паралелното броене за локалния избор Източник: Георги Димитров/ Vesti.bg
андидатът на ГЕРБ/СДС Йорданка Фандъкова и самостоятелният претендент Мая Манолова отиват на балотаж на локалния избор в София. Това сочат данните от паралелното броене на "Галъп ".

Фандъкова печели 36,5% от гласовете на гласоподавателите, а Манолова - 28,3 на 100. Трети е издигнатият от "Демократична България " Борислава Игнатов с 12,5%, а четвърти - самостоятелният претендент Борис Бонев с 11,6%.

Първи резултати по градове: Къде ще има балотаж

Българска социалистическа партия: Завръщаме се на картата на локалната власт

В Благоевград на балотаж отиват претендентът на ГЕРБ Атанас Камбитов с 27,4% от гласовете и самостоятелният претендент Румен Томов с 21,8%, съгласно данните при 100% от извадката.

Хасан Азис от Движение за права и свободи печели вота в Кърджали. Според 100% от извадката той е получил гласовете на 53,5 на 100 от упражнилите правото си на избор. Втори е Никола Чанев от ГЕРБ с 29,1%.

За кметския стол в Шумен на втори тур ще се борят Любомир Христо от ГЕРБ и Венцислав Венков от Българска социалистическа партия. Те получават надлежно 33,8% и 20,6% от гласовете при 100% от извадката.

Новият остарял кмет на Стара Загора е Живко Тодоров. Той печели безапелационно на първи тур с 71,9% при 100% от извадката на "Галъп ". Втори е проф. Иван Върляков от Българска социалистическа партия с 14,1%.

Кандидатът на ГЕРБ остава в кметското кресло и във Велико Търново. Данните от 100% от извадката демонстрират, че за Даниел Панов бюлетини са пуснали 63,6% от съгражданите му. Втора е Весела Лечева с 23,0%.

Ето първи резултати в София и Пловдив

Борисов: Ако тези кукувици са смяната, да я поддържат

Във Видин на балотаж ще вземат участие Огнян Ценков от ГЕРБ (33,2%) и Цветан Ценков (СДС и др.) с 27,2% от гласовете при 100% от извадката.

По данни на организация „ Тренд” при 50% от извадката на втори тур в Плевен ще се явяват самостоятелният претендент Георг Спартански (42,6%) и Мирослав Петров от ГЕРБ (29%).

Балотаж ще има и в Русе, демонстрират данните при 81% от извадката. В борбата идната неделя ще вземат участие Пенчо Милков от Българска социалистическа партия (34,7%) и Диана Иванова от ГЕРБ (26,7%).

Според 55% от извадката на "Тренд " Иван Портних от ГЕРБ печели във Варна с 52,2 на 100 от гласовете на жителите на морската ни столица.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Как се заплаща за работа на повикване  1 Струва ли си промяната тутакси  1 Свинското рекордно скъпо от 5 години насам  1 Къде цялостните резервоара на колата против една цигара --> Пaрите ни  Как се заплаща за работа на повикване Как се заплаща за работа на повикване  Струва ли си промяната тутакси Струва ли си промяната тутакси  Свинското рекордно скъпо от 5 години насам Свинското рекордно скъпо от 5 години насам  Къде цялостните резервоара на колата против една цигара Къде цялостните резервоара на колата против една цигара Не пропускай  От Есекс: Съжалявам, мамо. Ще умра, не мога да вдишвам От Есекс: Съжалявам, мамо. Ще умра, не мога да вдишвам  Защо в действителност понижава озоновата дупка Защо в действителност понижава озоновата дупка  <br> разказ за забравена морска покруса
" />
"Сол при солта ": разказ за забравена морска покруса
 Истанбул скоро може да остане без питейна вода Истанбул скоро може да остане без питейна вода Последни  Данните от паралелното броене за локалния избор Данните от паралелното броене за локалния избор  <p>На днешния ден <strong>празнуват</strong> всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  Валери Симеонов Симеонов: Коалицията с ГЕРБ не зависи от тези избори  Волен Сидеров Сидеров се пробва да влезе в " Армеец ", полицията го спря  Фандъкова: Днес София сподели, че е дясна Фандъкова: Днес София сподели, че е дясна  Изненадата от Пловдив Дани Каназирева: Аз съм честен победител Изненадата от Пловдив Дани Каназирева: Аз съм честен...  Мая Манолова Манолова: Можем да спрем "мръсния въздух " в...  <p>Борисов: Ако тези кукувици са смяна, да я подкрепят</p> Борисов: Ако тези кукувици са смяна, да я поддържат  Борислав Игнатов Борислав Игнатов разгласи: Най-доброто следва  След неуспеха на националистите: Вътрешна македонска революционна организация се оплакаха от платен избор След неуспеха на националистите: Вътрешна македонска революционна организация се оплакаха от...  Българска социалистическа партия: Завръщаме се на картата на локалната власт Българска социалистическа партия: Завръщаме се на картата на локалната власт  Първи резултати по градове: къде ще има балотаж Първи резултати по градове: къде ще има балотаж  <p>Изненадата на вота в София - Борис Бонев</p> Изненадата на вота в София - Борис Бонев  <p><strong>Президентът и министър председателят в изострен спор </strong>за избора на Гешев</p> Президентът и министър председателят в изострен спор за избора на Гешев  Галъп Ето първи резултати в София и Пловдив  Политолози оповестиха какво се случва на локалния избор Политолози оповестиха какво се случва на локалния избор  <p><strong>За първи път в България: </strong>Извършена е белодробна трансплантация</p> За първи път в България: Извършена е белодробна...  Клара Добрев: Брекзит е образец за неистини Клара Добрев: Брекзит е образец за неистини  <p>Тръмп: <strong>&bdquo;Багдади умря като куче</strong>, като страхливец&ldquo;</p> Тръмп: „ Багдади умря като куче, като...  <p>Проучване разкрива какво <strong>възбужда дамите и мъжете</strong></p> Проучване разкрива какво възбужда дамите и мъжете Всичко от през днешния ден Виц на деня На "Капитан Андреево " митничар стопира ТИР за инспекция: - Какво карате? - Храна за пилета. Митничарят оглежда усърдно товара и възкликва: - Ама това е… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)  Рафаел Надал се ожени след 14 годишна връзка  Булка помоли своите четири баби да ѝ бъдат шаферки Водещи вести  Волен Сидеров Сидеров се пробва да влезе в " Армеец ", полицията го спря  <p>Борисов: Ако тези кукувици са смяна, да я подкрепят</p> Борисов: Безапелационна победа над Българска социалистическа партия  Българска социалистическа партия: Завръщаме се на картата на локалната власт Българска социалистическа партия: Завръщаме се на картата на локалната власт  <p>Изненадата на вота в София - Борис Бонев</p> Борис Бонев: Доволни сме  Изненадата от Пловдив Дани Каназирева: Аз съм честен победител Изненадата от Пловдив Дани Каназирева: Аз съм честен победител  <p><strong>ЦИК:</strong> <strong>42.85%&nbsp;</strong>от българите са дали своят вот до 18.30&nbsp;</p> Каква е изборната интензивност  Фандъкова: Днес София сподели, че е дясна Фандъкова: Днес София сподели, че е дясна  <p>На днешния ден <strong>празнуват</strong> всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  Мая Манолова Мая Манолова: Можем да спрем " мръсния въздух " в ръководството и на улицата  Борислав Игнатов Борислав Игнатов разгласи: Най-доброто следва  Валери Симеонов Симеонов: Коалицията с ГЕРБ не зависи от тези избори  След неуспеха на националистите: Вътрешна македонска революционна организация се оплакаха от платен избор След неуспеха на националистите: Вътрешна македонска революционна организация се оплакаха от платен избор  <p><strong>Президентът и министър председателят в изострен спор </strong>за избора на Гешев</p> Президентът и министър председателят в изострен спор за избора на Гешев  Галъп Ето първи резултати в София и Пловдив
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР