Във Велико Търново се състоя благотворителен концерт за набиране на

...
Във Велико Търново се състоя благотворителен концерт за набиране на
Коментари Харесай

Набират средства за младежи, които да отидат на Световно първенство в Австралия

Във Велико Търново се състоя благотворителен концерт за набиране на средства за присъединяване на младежкия тим по водно избавяне на Световното състезание в Австралия.

Събитието е в навечерието на 60-тата годишнина на проведеното водно избавяне в България.

По време на концерта публично беше показан българският тим по водно избавяне, както носителите на интернационалните оценки за водното избавяне в страната.

Творби от  специален конкурс за детска рисунка бяха оповестени на търг, като получените средства ще бъдат за присъединяване на Клуба по водно избавяне в Световното състезание.

В няколко благотворителни касички гостите на концерта също имаха опция да оставят дарения.  

 35-годишна майка на две деца има потребност от помощ в битката с тежко заболяване Тази сутрин 2 мин. 35-годишна майка на две деца има потребност от помощ в битката с тежко заболяване  Музикантът Боби Вълчев с благотворителен концерт в Пловдив Тази събота и неделя 2 мин. Музикантът Боби Вълчев с благотворителен концерт в Пловдив  В памет на героите от пандемията: Благотворителен концерт в помощ на децата, изгубили околните си Тази сутрин 1 мин. В памет на героите от пандемията: Благотворителен концерт в помощ на децата, изгубили околните си  35-годишна майка на две деца има потребност от помощ в битката с тежко заболяване Тази сутрин 2 мин. 35-годишна майка на две деца има потребност от помощ в битката с тежко заболяване  Музикантът Боби Вълчев с благотворителен концерт в Пловдив Тази събота и неделя 2 мин. Музикантът Боби Вълчев с благотворителен концерт в Пловдив  В памет на героите от пандемията: Благотворителен концерт в помощ на децата, изгубили околните си Тази сутрин 1 мин. В памет на героите от пандемията: Благотворителен концерт в помощ на децата, изгубили околните си



А благотворителна галерия " Истории с бъдеще " беше подредена в поддръжка на младежите, които напущат домовете от фамилен вид. Бяха показани историите на деца, които са отраснали в такива домове.

Разказите са обединени в плана " Училище за работа " на фондация " Подарете книга ".



Програмата цели да даде насоки за по-лесна и сполучлива реализация на децата, на които им следва да изоставен институциите.

„ Плакатите са мотивационните писма, с които младежите аплайваха за присъединяване за " Училище за работа " и във всеки от тях можем да забележим с изключение на детска фантазия и до някаква степен доза паника за това по какъв начин ще се осъществят в бъдеще “, разяснява Йоанна Джоканова от Фондация " Подарете книга ".

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР