Българинът Димитър Трайков бе осъден на 7 години затвор за

...
Българинът Димитър Трайков бе осъден на 7 години затвор за
Коментари Харесай

7 г. затвор за пияния български шофьор, убил две момичета в Италия

Българинът Димитър Трайков бе наказан на 7 години затвор за смъртоносна злополука в Италия , при която починаха две млади девойки, съобщи.

Апелативният съд в Триест удостовери присъдата от седем години затвор , наложена от съда в Порденоне на Димитър Трайков. 61-годишният български предприемач бе упрекнат за убийството на пътя на две девойки от Тревизо.

Това са Сара Рицото, 26-годишна
, от Конелиано, и нейната братовчедка Джесика Фрагасо, 20-годишна от Марено ди Пиаве. Двете загинаха на 30 януари 2022 година по A28, в сектора сред Вилота и Ацано Дечимо.

Всички цивилен искове бяха доказани от съдия-следователя Моника Бисати, която разпореди изплащането на краткотрайни заплащания от 35 000 евро за родителите на двете жертви , 25 000 за бабата и дядото на Сара и 20 000 евро за нейните чичовци.

По време на съвещанието стана ясно, че Димитър Трайков е почнал процедурата по издаване на особено пълномощие на жена си да извърши прекачване на имуществото му на щерка му. Адвокатът Алесандра Нава, юрист на семейство Рицото, изиска закостенял запор на всички парцели, приписвани на Трайков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР