Българин стана част от популярната холивудска анимация Семейство Адамс 2!Поп

...
Българин стана част от популярната холивудска анимация Семейство Адамс 2!Поп
Коментари Харесай

Българин част от „Семейство Адамс 2“


Българин стана част от известната холивудска анимация " Семейство Адамс 2 "! Поп изпълнителят Митко Петров - Матео преборва хиляди претенденти от целия свят и справедливо се включва в световноизвестната анимация, научи HotArena.

" През ноември предходната година в интернет видях разгласен кастинг за 6 страни и взех решение да опитвам на смешка, тъй като постоянно съм желал да озвучавам анимации - почитател съм на това изкуство. В началото на тази година с мен се свързаха уредниците и екипа на кино лентата от Америка и разбрах, че съм техен любимец и спечелвам състезанието им. Имах опцията да запиша имитация във кино лентата и това е ужасно крепко! ", разяснява пред " България Днес " Петров.

Това е първата изява на 27-годишния бургазлия в сфера на киното от такава големина, който се надява присъединяване му да отвори порти за нови сходни планове и български дублажи.

Петров, който е музикант по специалност, признава, че актьорството постоянно е било негова фантазия, защото в предишното се е докоснал до това изкуство поради присъединяване си в два мюзикъла. Любовта си към музиката Митко предава и на децата като вокален възпитател, само че признава, че пандемията е затруднила леко работата с малчуганите. " Повечето деца, на които преподавам, изрично избират срещите и уроците онлайн. Като актьор ограничих участията си до огромни фестивали и концерти през лятото, когато животът ни припомня повече на естествения ни живот преди Ковид. Сега приготвям първи огромен независим концерт с бенд на рождения ми ден 16 ноември в столичен клуб, на който ще показва дебютния си албум ", прям е нашенецът.

Албумът му ще носи заглавието " Различният " Фи ще съдържа 12 авторски песни, 7 от които са направени взаимно с музикални продуценти от целия свят. Работих с композитори от Америка, Русия, Франция, Хърватия и Англия. Въпреки това всяка ария е на български език и споделя моя персонална история, подобаваща за разнообразни настроения на слушателите - има песни, които може да те разплачат, а други - да разпуснеш. Със сигурност пътят на един актьор, зад който не стоят продуценти, не е лек и нещата не ми се случват елементарно и бързо - работя крепко, считам, че се развъртвам в вярната посока и ще се случват все по-хубави неща и триумфи ", показа Петров, който от дребен е превзет от магията на музиката. Наскоро инцидентно намира тетрадка с текстове и песни, които е писал, когато е бил на 7-8 години. Липсата на финансови средства, поради които родителите му не могат да го изпратят на частни уроци, не го стопира да пее всеки ден, писа България Днес.

" От 8 до 12 клас бях в Музикалното учебно заведение в Бургас и там направих първите си професионални стъпки в музиката - с класическо пеене и с инструмент - обой. Когато приключих учебно заведение, показах и първата си авторска ария, която записах - " За същинската обич ". След това приключих музикалния департамент на Нов български университет с поп и джаз пеене ", връща се обратно изпълнителят. Признава, че не може да избере сред музиката и актьорството. " За мен и двете са свързани и могат да се съчетават! Така че с цялото си сърце и душа бих се впуснал в такива планове ", приключва Митко Петров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР