Бъдещето на Димитър Бербатов в Керала Бластърс остава несигурно. Заради

...
Бъдещето на Димитър Бербатов в Керала Бластърс остава несигурно. Заради
Коментари Харесай

Керала хареса бразилец за заместник на Бербатов

Бъдещето на Димитър Бербатов в Керала Бластърс остава нестабилно. Заради травма нападателят не играе в последните мачове на тима си, а преди този момент разочарова с изявите си, поради които съгласно локалните медии в Керала обмислят да се разделят с него прибързано. Сега наподобява, че старши треньорът Дейвид Джеймс си е харесал заместител в лицето на бразилеца Нилмар.

Бербо измежду образците за слаба селекция в Индия

Керала ще води тежка борба за присъединяване в плейофите и за задачата в отбора са решени да подсилят тима си през януари. Проблемът е, че квотата от осем чужденци е запълнена, поради което ще се наложи разделянето с разочаровалите, какъвто за момента е Берба.

И Джеймс е подготвен да се лиши от някогашния голмайстор на Премиършип за сметка на 33-годишния Нилмар, който сега е свободен сътрудник. Плюсът на кариоката е, че може да играе както като централен нападател, по този начин и по двете крила.

Неговите най-хубави дни минаха във Виляреал, където за интервала сред 2009 и 2012 има 85 мача и 26 гола. В следствие той игра за отбори от Близкия изток като Ал Раян, Ел Джаиш и Ал-Насър. За последно Нилмар бе футболист на Сантос, само че изигра изигра единствено 2 мача и общо 39 минути преди да се раздели с бразилския гранд, заявявайки, че страда от меланхолия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР