Аз съм това, което съм си. Това, че съм взела

...
Аз съм това, което съм си. Това, че съм взела
Коментари Харесай

Светлана призна за мистериозна раздяла с Гущеров и разкри ужасяващата причина да нямат църковен брак!

Аз съм това, което съм си. Това, че съм взела на Хриси семейството, не значи, че ще се трансформира, като човек. Аз още не мога да привикна, че съм Гущерова. Това съобщи пред Ива Софианска Светлана Гущерова, която предходната седмица подписа брак с предприемача Християн Гущеров.

" Обичам да карам колело и ролери. Обичам кучета. Имах в Търговище, откъдето съм, куче, само че то умря. Искам да направя подслон за кучета ", призна Василева.

Светлана разкри, че " ВИП Брадър " доста я е трансформирал, като човек и темперамент. " Вече не разрешавам някой да ме мачка ", добави тя.

" Първата ми фотосесия за " Плейбой " беше скришна за родителите ми. Естествено те схванаха. Баща ми беше доста благополучен, майка ми не толкоз ", сподели Светлана. " В началото, когато излезе фотосесията, майка ми се срамуваше. Баща ми пък се хвалеше с него на всички в квартала и разнасяше списанието ", добави Светлана.

" Била съм близка с Мария, само че когато започнах да се виждам с нея, тя към този момент беше разграничена с него. Запозна ни общ другар и беше малко нагласено, искаше да ни сватоса. Ние сме доста идентични като характери, доста се разбираме. Забавен е, има възприятие за комизъм. В него открих това, което съм търсила ", добави тя.

" Грабна ме с това, че доста обича кучета и с готвенето си. Първата ни целувка бе след 5-6 дни. Постоянно си пишехме или бяхме дружно. След първата целувка заживяхме дружно, всичко се случи доста бързо. Много пътуваме. Ходим постоянно на кино ", призна Василева.

" Очаквах да ми предложи брак. След " Биг Брадър " имахме доста къса разлъка поради риалитито. Той не беше доста склонен да влизам. Извика ме по време на една фотосесия, дни по-късно, и ми падна на колене и ми отвори една кутийка с пръстен. Каза ми какъв брой доста ме обича. Бях доста щастлива ", разкри Гущерова.

" Сватбата организирахме за 2 месеца. Бяхме 90 индивида, най-близките. Винаги съм си мечтала да наподобявам по този начин като младоженка. Малка кукленска женитба. Всичко беше тъкмо мой жанр. Не искахме доста да се снима, само че няма по какъв начин да кажеш на 90 индивида да не го вършат. Васил Найденов пя там. На Устата доста се зарадваха гостите, на Илиян също. Кумове ни бяха най-близките хора. Като бях по-малка, бях по-романтична. Хриси на моменти е сантиментален. Много ме ревнува, аз също ", сподели тя.

" Той доста държи на традициите, само че въпреки всичко нямаме църковен брак. Аз не обичам да вървя в черква. Не че не обичам, просто като отида и ми се случват доста неприятни неща. Последния път, като бях в черква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в черква няма да вляза. Хриси въпреки всичко желае да върви всяка неделя ", добави Гущерова.

" С Хриси желаеме да имаме деца. Искахме още преди да се оженим. Надявам се да имаме 3 ", приключи тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР