Аз нямам никакъв друг избор, макар че мразя да съдя

...
Аз нямам никакъв друг избор, макар че мразя да съдя
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Нямам никакъв друг избор, освен да си потърся правата по съдебен ред

" Аз нямам никакъв различен избор, въпреки че ненавиждам да осъждам публицисти и ненавиждам да се осъждам с сътрудници, с изключение на да си потърся правата по правосъден ред ". Това съобщи за Татяна Дончева след, че е водил диалог с нея, който той пояснява като опит да бъдат откъснати хора от групата на Има Такъв Народ против пари.

" Водила съм диалози несъмнено с 10 души от тях, не с Радостин Василев единствено, с 10 души от тях, на най-различни места, с цел да се мъчим да се вразумяваме. Кое е рационално, кое е потребно за България, за тях - като партия, като група, за всеки от тях като персона, която влиза в политиката и желае с това да се занимава. Само ми беше любопитно кой ще каже, че съм предложила пари от тия всичките, с които приказвах ", добавя тя.
 Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, нe знам дали е трябвало да подам сигнал (ВИДЕО) Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, нe знам дали е трябвало да подам сигнал (ВИДЕО)
" Татяна Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, това е аморално. Човекът, с който е воден диалог, може да излезе и да го пот...

" Аз през вчерашния ден чух, че Тошко Йорданов споделил, че този очевидец ще се яви на детектор на лъжата, с цел да каже, че аз му предлагам пари. А като се яви той на детектор на лъжата, не мога ли и аз да се явя на детектор?! А вие разбрахте ли в действителност какво значи ангажимента: Тя не ми е предложила, обаче аз по този начин го пояснявам. Какво го усукваш по килифарски? Смяташ ли, че си задоволително добър юрист Василев, с цел да се измъкнеш, като направиш такива врътки. Като никой не ти е предложил, тогава за какво вървиш да приказваш на Тошко, че някой ти предлага? ", попита Дончева.

" А тези пари, дето той си ги мислел Василев - 500 к, незнайно в каква валута, те били за разединение на 20-30 депутати. Ами простата сметка демонстрира, че 20-30 депутати не стигат. 83 е броя на Българска социалистическа партия, Демократична България и ИБГНИ. До 123 има 40. Ако желаеме да са към 130, ще отидат към 50. За какво са ни 20-30. А нали Тошко Йорданов през вчерашния ден говореше, че това са пари за министрите. За тия знаковите фигури, дето ще стават министри. И аз от това разбрах, че към този момент ние и за министрите ще плащаме. Не те ще си заплащат, с цел да стават министри, а ние ще им плащаме, с цел да стават министри. Как си го обяснявате това? И аз би трябвало да изяснявам, че не съм камила на всеки?! И това са някакви хора, които имат искания да вършат нещо в българския политически живот? Това е шок ", безапелационна е Татяна Дончева.

Тя прецизира, че е водила диалог с Радостин Василев в офиса му, защото той е настоял да се срещнат точно там. " Смисълът на моя диалог с него е да се разберем имат ли предпочитание, настройка и схващане, че би трябвало да вземат участие в съставянето на държавно управление и да се включват в естествен политически живот. Защо би трябвало да си споделям аз всевъзможни мисли за всевъзможни хора? И защо се споделя това? За да се основат още 50 интриги ли? Защото Радостин ми е " непосредствен ", да си споделя с него какво мисля за всеки, който ми се е изпречил на пътя? ", пита още тя. 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР