Авторитетната британска спортна телевизия Sky Sports засипа с похвали Григор

...
Авторитетната британска спортна телевизия Sky Sports засипа с похвали Григор
Коментари Харесай

Sky Sports: Григор Димитров ни показа какво ще се случи през 2018

Авторитетната английска спортна телевизия Sky Sports засипа с похвали Григор Димитров след втората му победа на Финалите на АТР. Както е известно, хасковлията размаза Давид Гофен с 6:0, 6:2 и си заслужи място на полуфиналите в шампионата.

“Той игра толкоз добре, че може би ни сподели какво ще се случи през 2018 година. Изглежда доста по-добре”, разяснява един от специалистите в студиото Питър Флеминг.

REPORT: Grigor Dimitrov came close to perfection as the Bulgarian trounced David Goffin for the loss of two games at the ATP Finals in London on Wednesday afternoon: https://t.co/ZHYt8atGsw pic.twitter.com/OdbSupWFMf
— Sky Sports Tennis (@SkySportsTennis) November 15, 2017
“Какво впечатляващо показване. Григор все едно взе ракетата от ръцете на Гофен. Говорим за това хлапе от толкоз време - по кое време ще пробие, по кое време ще стане същинска суперзвезда? Може да е тази седмица”, споделя мнението си различен от анализаторите Грег Руседски, който бе предсказал триумф на Димитров над Гофен и също, че той, дружно с Рафаел Надал, ще се класира на финалите от група “Пийт Сампрас”.

Конкурентната медия Военновъздушни сили пък също не спести суперлативи за българската звезда. “Григор беше непогрешим, беше безмилостен”, дивеше се Тим Хенман. “Гофен би трябвало да не помни мача и да осъзнае, че съперникът му беше прекомерно добър. Всичко му се плучаваше на Димитров, в този момент умерено може да завоюва турнира”, разяснява Андрю Касълс, коментатор на малкия екран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР