Aвторът на бестселъра за лични финанси Богат татко, беден татко

...
Aвторът на бестселъра за лични финанси Богат татко, беден татко
Коментари Харесай

Най-големият срив в историята наближава – ето как можем да се предпазим

Aвторът на бестселъра за персонални финанси " Богат баща, безпаричен баща " Робърт Кийосаки изрази угриженост за това, което той планува като " най-голямата злополука в международната история ".

В очакване на това събитие Кийосаки предложи на вложителите да обмислят обилни корекции в портфейлите си, с цел да запазят благосъстоянието си.

В обява в X (бивш Twitter) на 29 октомври Кийосаки разкритикува обичайните капиталови препоръки, които оферират 60% систематизиране на средства в облигации и 40% в акции. Той допусна, че тази тактика може да не е устойчива при възможен срив през 2024 година

В този съответен случай Кийосаки посъветва вложителите да диверсифицират портфейлите си, като включат злато, сребро и Биткойн ( BTC ). Той посочи, че тези активи имат капацитета да устоят на идния срив:

Преди това Кийосаки предвижда, че златото ще надвиши границата от $2,100 и ще продължи да се повишава, като плануваният идващ стадий е $3,700. По същия метод той счита, че Биткойн ще доближи $135,000.

Според създателя както златото, по този начин и среброто се смятат за “ ” и при положение на срив на пазара на акции и облигации, техните стойности евентуално ще се повишат.

Едновременно с това финансовият учител твърди, че при сегашните им оценки цената на златото, среброто и Биткойн е добра договорка, и предизвиква вложителите да насочат средства към тези активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР