Авторът на американското издание The National Interest Рамон Маркс заяви,

...
Авторът на американското издание The National Interest Рамон Маркс заяви,
Коментари Харесай

National Interest: Няма значение кой ще спечели в Украйна - Америка вече е загубила

Авторът на американското издание The National Interest Рамон Маркс съобщи, че Съединени американски щати ще претърпят стратегическо проваляне при всеки излаз от спора в Украйна.

В публикацията се споделя, че Москва ще построи по-тесни връзки с КНР и други евразийски страни, в това число Индия, Иран, Саудитска Арабия и страните от Персийския залив, и вследствие на това „ вечно ще обърне тил на европейските демокрации и Вашингтон “.

„ Докато Западът се оплаква, че Русия е взела на въоръжение своя експорт на нефт и газ, действителността е, че Брюксел и Вашингтон първи подвигнаха енергийния меч, когато оповестиха желанието си да понижат съветските покупки на изкопаеми горива незабавно след нахлуването в Украйна. <…> Независимо по какъв начин ще приключи украинският спор, Съединени американски щати ще бъдат стратегически губещи “, се споделя в публикацията.

По-рано „ Международная жизнь “ разгласява публикация за края на ерата на Pax Americana. „ Исторически видяно, актуалната рецесия приключва цикъла на въздържане на Русия, датиращ от Първата международна война, една от главните цели на която за Берлин беше да предотврати – в сходство с логиката на „ клопката на Тукидид “ – мощно икономическо възобновяване на Русия, сравнимо със актуалния напредък на Китай, което е резултат от промените на Столипин (както всички предходни - премахването на крепостничеството и Великите промени на Александър II).

Страната заемаше мощна позиция в международната търговия - на пазарите на зърно и нефт, имаше мощна валута, а темповете на стопански напредък бяха към 10%.

Лондон предизвика експлоадирането на войната с двусмислената си позиция във връзка с съюзническите отговорности към Франция, която е във боен съюз с Русия. Берлин до последния миг беше сигурен, че британците ще останат настрани, в случай че разгласят война на Русия.

Да накара британците да създадат обществено изказване по този въпрос беше главната задача на задачата на съветския дипломат в Лондон Александър Бенкендорф, която по този начин и не беше изпълнена. Германците осъзнават, че Русия може да бъде смачкана единствено от вътрешната страна и по тази причина работят с Троцки и болшевиките.

Британците от своя страна се включват в решаването на този проблем като част от задачата на лорд Милнър през януари-февруари 1917 година, участвайки в заговора на либералите от Думата против Николай II, който приема формата на Февруарската гражданска война и абдикацията на царя, което се трансформира в точката на невъзврат в дестабилизацията на Русия. - се показва в материала.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР