Австралийският музикант и текстописец Ник Кейв потвърди, че 31-годишният му

...
Австралийският музикант и текстописец Ник Кейв потвърди, че 31-годишният му
Коментари Харесай

Ник Кейв потвърди смъртта на един от синовете си

Австралийският музикант и текстописец Ник Кейв удостовери, че 31-годишният му наследник Джетро Лейзънби е умрял, оповестява Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" С доста горест мога да потвърдя, че синът ми Джетро умря ", написа в обществените мрежи фронтменът на групата " Бед Сийдс " и помоли фамилията му да не бъде притеснявано.

Все още не са известни аргументите за гибелта.

Джетро Лейзънби умря дни, откакто излезе от ареста, където беше поради нахлуване над майка си, осъществено на 7 март т.г. През юни той трябваше да се яви в съда. През април пък стана известно, че 31-годишният мъж страда от шизофрения.

Роденият в Мелбърн през 1991 година Джетро бе модел, рапър, артист и фотограф. Той се ражда от връзката на Ник с модела Бо Лейзънби и е най-големият наследник на музиканта от четирите му деца, които са единствено момчета. Джетро е бил на 7 или 8 години, когато за първи път се среща с известния си татко. " За мое страдание нямах доста контакти с Джетро през първите му години, само че в този момент имам чудесни връзки с него “, показа Ник Кейв в изявление през 2008 година

Това не първата драма в живота на музиканта. През 2015 година Ник претърпя още една трагична загуба, когато умря един от синовете му близнаци. Тогава 15-годишният Артър падна от канара в Брайтън, Англия. Преди случая момчето е било използвало LSD.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР