Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Очаква ни облачно начало на седмицата

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще продължи да се намалява.

През идващото денонощие ще бъде облачно. През нощта на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Преди обяд от запад преваляванията ще се усилят, в югозападните региони ще са обилни по количество. След обяд ще обзет и Централна България. През нощта против вторник тук-там в западната половина от страната дъждът ще премине в сняг. Ще духа сдържан, в североизточната половина от страната и мощен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, малко по-високи по Южното Черноморие, а оптималните - сред 6° и 11°.

В планините ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг. В масивите от Югозападна България количествата ще са обилни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен юг-югоизточен вятър. Привечер и през нощта против вторник по проходите ще има условия за навявания. Максимална температура на 1200 метра - към 6°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, тук-там с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан и мощен изток-северозиточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 9° и 11°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 07.12.2020 слънцето ще изгрее в 07:44 часа и ще залезе в 16:52 часа. Продължителност на деня 09:07 часа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР