Атланта Хоукс надви Бостън Селтикс със 123:122 след продължение в

...
Атланта Хоукс надви Бостън Селтикс със 123:122 след продължение в
Коментари Харесай

44 точки на Мъри изведоха Атланта до втора победа над Бостън в рамките на четири дни

Атланта Хоукс надделя Бостън Селтикс със 123:122 след продължение в следващ дуел от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА). За Хоукс това бе втори следващ триумф над най-силния отбор в Лигата в границите на четири дни, откакто в предходния тимът навакса 30 точки закъснение, с цел да се поздрави с успеха.


В воин за " ястребите " се трансформира Дежонте Мъри, който приключи с 44 точки - върхово достижение в кариерата, 7 битки и 7 асистенции. Гардът нямаше добра успеваемост при стрелбата от полето и зад арката - надлежно 18/44 и 6/19, само че вкара победния панер в последната секунда на продължението, както и всички 11 точки на Атланта в спомагателните пет минути. Мъри бе подкрепят от Богдан Богданович, който завърши с 24 точки. Де " Андре Хънтър, героят в предходния конфликт в " Стейт Фарм Арена ", и Клинт Капела се регистрираха с дабъл-дабъл - Хънтър осъществя 21 пункта и овладя 13 битки, а Капела - 12 точки и 13 овладени топки под коша.

За водачите на Изток Джейсън Тейтъм приключи с дабъл-дабъл - 31 точки и 13 битки, а Дерик Уайт и Кристапс Порзингис прибавиха надлежно 22 и 20. 18 пункта вкара Джейлън Браун, а Джру Холидей се регистрира с 13, само че отборът на Джо Мазула още веднъж не съумя да откри верните решения против домакините.

Бостън остава първи в Източната конференция с баланс 57-16, до момента в който Атланта окупира последното място в плей-ина - десетата позиция, с 34 победи и 39 загуби. В идващите си мачове Хоукс са домакини на Милуоки Бъкс, а Селтикс гостуват на Ню Орлиънс.

В друга среща, Пеликанс се постановиха над Янис Адетокумбо и Бъкс със 107:100 вкъщи. Над всички за спечелилите бе Зайън Уилямсън с 28 точки - 25 добави Си Джей Маккалъм. Янис оформи дабъл-дабъл - 35 пункта и 14 битки, само че напъните му не бяха задоволителни за триумф на " елените ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР