Карлос Алкарас се класира за осминафиналите на тенис турнира от

...
Карлос Алкарас се класира за осминафиналите на тенис турнира от
Коментари Харесай

Алкарас не сбърка и срещу бразилец и е на 1/8-финал в Мадрид

Карлос Алкарас се класира за осминафиналите на тенис шампионата от сериите Мастърс 1000 в Мадрид, откакто победи Тиаго Сейбот Уайлд от Бразилия с 6-3, 6-3. Мачът продължи малко над час и 15 минути.


Двубоят се движеше гейм за гейм до 3-3, когато първенецът от последните две издания в испанската столица направи серия от три следващи гейма, с цел да дръпне в резултата. Във втората част Алкарас се откъсна и поведе с 5-0, преди да последва разпределяне в играта му. Бразилският му конкурент се възползва от това и понижи до 3-5, само че за повече нямаше сили и по този начин първенецът продължава сполучливо отбраната на купата си.

В спор за място на 1/4-финалите Алкарас ще играе против носителя на трофея от Мюнхен Ян-Ленард Щруф, който по-рано през днешния ден надделя Юго Умбер от Франция в два сета.

Победи записаха още поставените под номер 7 и 8 в схемата надлежно Андрей Рубльов и Хуберт Хуркач, само че навън от конкуренцията е 11-ият Холгер Руне, който отстъпи на Талон Грикспор от Нидерландия след трисетова борба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР