Атаката на кихането може да има опасни последици, затова рискът

...
Атаката на кихането може да има опасни последици, затова рискът
Коментари Харесай

Кихането в колата води до опасен полет на сляпо!

Атаката на кихането може да има рискови последствия, по тази причина рискът от цветния прашец не трябва да се подценява. Това, което е единствено неприятно и досадно в множеството обстановки, може да има съществени последствия на пътя - всякога, когато кихаме, рефлекторно затваряме очите си за към секунда!

Шофьор в градския трафик за това време изминава съвсем 14 метра на сляпо. Дори и в една зона с ограничаване на скороста от 30 км/ч лидерът не може да кара без зрително усещане на пътя. Пример за това е, когато дете пресича пътя тъкмо в подобен миг и е нужна незабавна реакция от страна на лидера.

Проблемът е че кихането е рефлекторен развой и е мъчно за подтискане. В пътното придвижване карнето на сляпо даже за секунда може в най-лошия случай да докара до случай. Поради това специалистите предлагат на страдащите от алергии да се приготвят добре за сезона на пъстър прашец. Всеки, който е алергичен към пъстър прашец, би трябвало да обслужва постоянно филтрите в климатичната или вентилационната система в транспортното си средство и да ги сменя в точния момент. Запушеният филтър за прашец на практика не работи.

Прозорците на транспортното средство би трябвало да останат затворени, изключително когато шофирате отвън града. Добре е климатикът да се настрои на функционалност за рециркулация.

Още един съвет от специалистите – в сезона на алергиите транспортното средство би трябвало да се почиства усърдно по-често и по-специално интериорът. Не е задоволително просто да почистите с прахосмукачка колата, би трябвало да се погрижите за вътрешните повърхности като арматурното табло, централната подпора и панелите на вратите, като постоянно ги почиствате от прахуляк с влажна забрадка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР