Днес облачността ще е предимно значителна. Ще има валежи от

...
Днес облачността ще е предимно значителна. Ще има валежи от
Коментари Харесай

Облачно време днес, с валежи. Максималните температури ще са между 13° и 18°

Днес облачността ще е най-вече забележителна. Ще има превалявания от дъжд, на повече места в западната половина от страната. В обособени региони, основно в Югозападна и Централна Южна България, преваляванията ще са краткотрайно интензивни и обилни по количество.
 
Над североизточните региони облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 13°. Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Над планините облачността ще е най-вече забележителна, по високите елементи ще е мъгливо. На доста места в масивите в западната половина на страната ще има превалявания от дъжд, над към 2200 m - от сняг. В обособени региони основно в Рило-Родопската област преваляванията ще са краткотрайно интензивни. Ще духа сдържан до мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 2°.
 
Над Черноморието облачността ще е забележителна, над северните региони намаляваща до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 15°-16°, колкото температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР