Асен Василев и Кирил Петков чрез посредници изсмукаха от държавата

...
Асен Василев и Кирил Петков чрез посредници изсмукаха от държавата
Коментари Харесай

Борисов: Ако махнат Киро и Асен, ПП-тата стават много приятна партия и можем да се коалираме

Асен Василев и Кирил Петков посредством медиатори изсмукаха от страната стотици милиони при настоящ контракт с " Газпром ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Кюстендил на връх Голяма Богородица. Той упрекна водачите на “Продължаваме Промяната " в кражба. 

“От април до момента Петков и Василев изсмукаха от страната стотици милиони при настоящ контракт с “Газпром ", а сътрудниците от “Да, България " се подведоха ", сподели Борисов. 

" Шест месеца по толкоз доста пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха посредством медиатори. Просто, в случай че и този път българите са наивни и Господ няма да ги избави ", добави още той.

Борисов разгласи, че в ГЕРБ са изрично за 100% диверсификация от " Газпром ". Според Борисов има 100 метода да се докара газ. 

" Ако махнат Киро и Асен, ПП-тата стават доста приятна партия и може да се коалираме, в случай че Демократична България махнат някой и Българска социалистическа партия махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, само че къде са парите ", попита Борисов, отговаряйки на въпрос на медии.  

По-рано в понеделник в ефира на Нова телевизия народният представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков назова “Възраждане " “малкия ГЕРБ ". На това Борисов отговори: “Нямам нищо общо с “Възраждане "!. Ако това е дребното ГЕРБ-че и ги бие, какво става с Корнелия Нинова и огромното Българска социалистическа партия? ", попита Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР